• دوشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403101006865
  • خبرنگار : 51023

رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی مازندران:

ریاست‌طلبی از عوامل دور شدن انسان از سلاح بصیرت است

ریاست‌طلبی از عوامل دور شدن انسان از سلاح بصیرت است

ایسنا/مازندران رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی مازندران با بیان اینکه عوامل بصیرت زمان‌شناسی، جبهه‌شناسی، جریان‌شناسی و دشمن‌شناسی است، گفت: قومیت گرایی، سطحی‌نگری، گروه‌نگری، هواپرستی، لجاجت و ریاست‌طلبی از عوامل دور شدن انسان از سلاح بصیرت است.

حجت الاسلام یدالله غلامی شامگاه یکشنبه در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه نهم دی‌ماه در حسینیه شهید رستمی منطقه کندوان پل‌سفید سوادکوه  با اشاره به اینکه سردار سلیمانی علاوه بر این که با بصیرت بود و  علمدار با بصیرتی هم در جریان جبهه مقاومت محسوب می‌شد، گفت: حاج قاسم مانند یک سرباز وظیفه شناس گوش به فرمان امام و رهبری محبوب دل‌ها شد و ما نیز در دفاع از نظام اسلامی و انقلاب  و پاسخ به شبهات  باید اصالت انقلاب را از عملکرد اشخاص جدا کنیم.

 رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی مازندران، افزود: القاء مشکلات، سوءاستفاده از کاستی‌ها و سختی معیشت را نتیجه انقلاب دانستن که توسط دشمنان مطرح شد؛ صد در صد غلط است، بلکه این ضعف‌ها، عملکرد مسؤلین انتخابی‌ست.

این مسئول خاطرنشان کرد:  باید دانست دشمن دارای زور، ثروت و منابع انسانی‌ست،از همین رو که جبهه مقاومت هم با همه توان مبارزه می‌کند.

غلامی، اظهار کرد: اسلام هیچ‌گاه از نثار خون مجاهدان ضرر نکرد بلکه از خیانت‌های خواص متضرر شد؛ لذا شهادت حاج قاسم در ظاهر خسارتی بزرگ و غیر قابل جبران ولی در باطن کمک به جبهه مقاومت بود.

وی با بیان اینکه آزادسازی فضای مجازی برای عده‌ای از مشکلات معیشتی ۸۰ میلیون نفر مهم‌تر است، بیان کرد: بصیرت به معنای بازشدن چشم دل است و ۱۵۰ مرتبه در قرآن بیان شده پس این نشانگر اهمیت کاربستی آن است.

سخنران مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی‌ماه در سوادکوه، افزود: شبهه‌افکنی قدم اول در فتنه است و احساسی شدن به جای عقلانی‌بودن و شایعه‌پراکنی در جامعه از کارکردهای اصلی تهاجم فرهنگی است.

غلامی با اشاره به اینکه کار درست اگر صحیح انجام نشود به نقطه‌ی مناسب نمی‌رسد، گفت: بصیرت به معنای چشم‌دل روشن ضمیر در مسائل دینی، اجتماعی و سیاسی مهم است و زمینه پیدایش آن تقوا است.

 رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی مازندران، افزود: خون ۴هزار نفر که در رکاب سلیمان صردخزائی بودند، به اندازه خون یک شهید کربلا نبود چون اقدام توابین پیوست زمان‌شناسی نداشت.

این مسئوا افزود: حضرت علی برای حفظ آیه به آیه قرآن جنگید و زخم خورد و مردم باید جریان‌شناس باشند جریان‌های مختلف سیاسی بر سر مردم کلاه نگذارند.

وی با اشاره به موانع بصیرت بیان کرد: اگر برخی خواص در فتنه سال ۸۸ سکوت نمی‌کردند فتنه در آن ابعاد توسعه نمی‌یافت.

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی مازندران، افزود: ولایت معیار است اما افراد معیار نیستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha