داود یونسیان در گفتوگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به تشریح جزییات سه گرنت جدید دانشگاه علم و صنعت پرداخت و اظهار کرد: یکی از این گرنت ها، گرنت فناوری شاکر است که به احمد بن شاکر خراسانی منتسب می باشد، این گرنتی سه ساله است که فناوری های کلیدی در کشور را هدف گیری می کند. گروهی از اساتید این گرنت را دریافت خواهند کرد که بتوانند یک فناوری مورد نیاز را توسعه بدهند.
وی در ادامه تصریح کرد: هزینه گرنت شاکر را دانشگاه علم و صنعت و حامیان بیرونی پرداخت خواهند کرد. به این شکل که اساتید ایده ای را در حوزه های مختلف اعم از هوش مصنوعی و فناوری های ارتباطی مطرح میکنند ما نیز می توانیم به آن ایده جهت بدهیم در نهایت پس از ارایه پروپوزال میتوانند گرنت شاکر را دریافت خواهد کرد. در واقع ما به ۶ یا ۷ گروه کاری این گرنت را اعطا خواهیم کرد.
رییس دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: فراخوان اعطای گرنت شاکر به زودی از سوی دانشگاه علم و صنعت اعلام خواهد شد.
وی در ادامه به تشریح جزییات گرنت کاشانی اشاره کرد و گفت: این گرنت نیز برگفته از دانشمند برجسته قیاس الدین جمشید کاشانی صورت گرفته است که بیشتر علوم پایه و کاربردی را هدف گیری میکند. در واقع اکتشافات و یافته های حوزه علم در این گرنت بررسی میشود.
رییس دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: گرنت کاشانی نیز یک گرنت بلند مدت، سه ساله و برای ۷ یا ۸ گروه کاری است و فراخوان آن همزمان با گرنت شاکری اعلام خواهد شد.
یونسیان خاطرنشان کرد: مبالغ گرنت های فوق مبالغ زیادی است و گروه ها میتوانند بر اساس آن کار اساسی انجام بدهند. امیدوارم بتوانیم در سال های آینده در دانشگاه های دیگر نیز گسترش دهیم.
رییس دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: برنامه مهم دیگر این دانشگاه راه اندازی ستاد حمایت از تولیدات دانش بنیان است که تلاش میکنیم این ستاد را در دانشگاه شکل دهیم تا ارتباط بین دانشگاه و صنعت برقرار شود.
انتهای پیام
نظرات