به گزارش ایسنا، حسنآبادی در شست مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان گفت: اولین نشست رسمی مدیران مراکز مشاوره و بهداشت منطقه ۱ به صورت حضوری و مناطق ۲ تا ۹ کشور به صورت مجازی برگزار شد.
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی تصریح کرد: این نشست با هدف همافزایی، همفکری و آشنایی با ایدهها و برنامههای مراکز مشاوره و بهداشت و همچنین آسیب شناسی برنامههای در حال اجرا در دانشگاهها برای بهبود فعالیتها در سه ماه پایانی سال و سال آتی برگزار شده است.
وی اظهار کرد: در این نشست ابتدا گزارشی از وضعیت انجام برنامهها و طرحهای دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در سال جاری ارائه شد و پس از آن اهداف دفتر و برنامههای پیش رو تشریح شد.
حسنآبادی افزود: دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در سه بخش سیاست گذاری و برنامهریزی، پشتیبانی و حمایت و و نظارت و استقرار مدیریت عملکرد، برنامههای خود را به مراکز اعلام کرد.
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور ادامه داد: مدیران مراکز مشاوره و بهداشت ۱۰ منطقه در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند و به آسیبشناسی برنامههای موجود پرداختند.
حسن آبادی تصریح کرد: مراکز مشاوره و بهداشت از نظر ساختار سازمانی، بودجه و نیروی انسانی در مضیقه هستند و آنچه که مدیران مراکز سراسر کشور از دفتر درخواست میکنند کمک به رفع این مسائل است.
مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در خصوص برنامههای این دفتر در سال ۱۴۰۴ ادامه داد: در بخش سیاستگذاری، ما با دستگاههای دیگر همچون وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و سایر نهادهای مرتبط همچون ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت کشور جلسه برگزار خواهیم کرد و برای پیشبرد امور تفاهمنامه همکاری امضاء میکنیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مشاوره دانشجویی به همکاری بیشتر وزارت بهداشت و وزارت علوم نیازمندیم؛ اظهار کرد: دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با توجه به مشکلاتی که در حوزه آسیبهای روانی و اجتماعی وجود دارد برنامههای عملیاتی که ضمانت اجرایی دارند، طرحریزی خواهد کرد.
این مقام مسئول افزود: دفتر مشاوره و سلامت در حوزه پشتیبانی بیش از هر چیزی به بهبود و چابکسازی ساختار سازمانی مراکز مشاوره و بهداشت دانشگاهها و نحوه تامین بودجه و به کارگیری نیروهای متخصص توانمند و تمام وقت در این مراکز خواهد پرداخت.
حسنآبادی در پایان خاطرنشان کرد: در بخش استقرار نظام مدیریت عملکرد، مهمترین موضوعات شامل گزارش عملکردها و ارزیابی آنها، نظارت بر فعالیتها و دادن بازخوردها و تقویت فعالیتهای مثبت و کاهش آسیبها است.
انتهای پیام
نظرات