سیدمحسن صادقی امروز (شنبه ۸ دی ماه) در اولین جلسه شورای اداری خود در استان، اظهار کرد: همواره نظام جمهوری اسلامی در معرض تهدیدات و هجمه سنگین نظام سلطه و رژیم صهیونیستی در بخش سخت و نیمهسخت و نرم قرار داشته است و تلاش سنگینی در فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای و امپراطوری رسانهای سلطه انجام میشود که نظام جمهوری اسلامی ایران را بیآینده و بیحاصل معرفی کند.
وی بیان کرد: شاهد پیشرفتهای کشور و روند رو به جلو با وجود همه تهدیدات هستیم. ایران اسلامی مقاومتر از گذشته توان عبور از همه بحرانها را با رویکرد مردمپایه دارد.
نماینده عالی دولت در استان زنجان در ادامه با بیان اینکه به همه مدیران که در این شرایط سخت عهدهدار وظایف خودشان هستند خداقوت میگویم، افزود: امروز رویکرد وفاق و همبستگی ملی و پرهیز از شکاف و چنددستهسازی یک شعار نیست و واقعا راهبرد و ضرورت عبور از این شرایط سخت است که در آن قرار داریم و مسئولان نسبت به این رویکرد، عنایت کرده و از هر آنچه که به تضعیف عزم ملی منجر میشود خودداری کنند.
وی با تاکید بر اینکه مدیران در ارائه گزارشها امید را به جامعه تزریق کرده و نیمه خالی لیوان را نشان ندهند، ادامه داد: کارهای خوبی شده و در حال انجام است. بهطور مثال زنجان کمترین کاهش را در ناترازی داشته است، البته بخش خصوصی همکاری خوبی را با رویکرد مدیریت ناترازی داشته و نشان داد زنجان پتانسیل هماهنگی را دارد.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه بایدها و نبایدهای بحرانی یا مدیریت کشور در جمعهایی که داریم باید حل شود، تصریح کرد: کار زمانی به نتیجه میرسد که جمع ما این کار را انجام دهد. انفعال، سستی، بیانگیزگی و نگرانی از آینده مدیریتی، قطعا ویژگی یک مدیر اعتقادی در ایران نیست. مدیریت یک وظیفه است که به ما در دورهای واگذار میشود و وظیفه داریم وظایف مدیریتیمان را در بهترین شکل انجام دهیم. البته در حال ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی هستیم.
وی ادامه داد: شاخص ارزیابی عملکرد مدیران، میزان جذب اعتبارات، احاطه و تسلط بر اولویتها، پیگیری و اتمام پروژهها و میزان حضور در شهرستانهاست که بهصورت اثربخش باشد و مدیران هم براساس این عملکرد داوری خواهند شد. صرف اینکه با چرخش همه باید جابهجا شوند ما این نگاه را نداریم.
صادقی در ادامه گفت: مجموعه ارزشیابیها از طریق سیستم، دریافت و بررسی خواهد شد و مدیران تا روزی که در راس هستند، همه وظایف خود را محکم انجام دهند. امروز همه مدیران دولت چهاردهم هستند. مسئولان، مدیران نظام هستند و وظایف اداری را بهعنوان رسالت اعتقادی و مدیریت باید انجام دهند.
استاندار زنجان در بخش دیگری، با اشاره به رویکرد در مدیریت اجرایی استان، اظهار کرد: رویکرد این است که هر دستگاهی، چالشها را احصا و رتبهبندی کرده و مسئله اصلی را بهعنوان اولویت در درون سازمان دنبال کند و اگر ابعاد فرابخشی دارد در کارگروهها مطرح کند تا پیگیری شود. در واقع، محصول این جلسات و نشستها، مهمتر از فعالیتهاست. محصول باید به حل مسئله برسد.
وی به ضرورت اتمام پروژههای نیمهتمام اشاره کرد و یادآور شد: تاکید داریم تکمیل پروژههای بالای ۷۰ درصد شروع شود. شورای حفاظت منابع آب به عنوان مشکل جدی در فصل گرما منظم تشکیل شود تا بتوانیم تصمیماتی را بگیریم که کمتر دچار مشکل شویم.
نماینده عالی دولت در استان همچنین خطاب به مدیران گفت: سیاستهای کلی برنامه هفتم جهتگیری را مشخص کرده و مدیران وقت گذاشته و به این برنامه در همه ابعاد توجه کنند. انباشتی از تصمیمات وجود دارد که اینها برش دستگاهی میخواهد و باید به آن توجه کنید و قطعا نشست ما با دستگاهها حول برنامه و طرح آمایش و وظایف ذاتی هر دستگاه خواهد بود.
صادقی یادآور شد: مدیران دستگاههای اجرایی باید موانع را شناسایی کنند و از سر راه بردارند. بحث پاسخگویی مناسب به ارباب رجوع و حل مشکلات آنها حائز اهمیت است. دستگاهها مشکل را از درون حل کنند و به فرمانداریها و استانداریها ارجاع نشود. همه باید به توسعه همه جانبه استان به شکل فرابخشی نگاه کنیم.
وی با بیان اینکه مدیران باید بسترهایی که در دستگاههای اجرایی فسادزاست شناسایی کنند، عنوان کرد: آنچه که ما به عنوان فساد اسم میبریم در تلاقی بخش خصوصی و دولتی شکل میگیرد. مدیران در سالمسازی محیط ماموریتی خود تلاش کرده و مدیران با مجموعه واحدهای نظارتی دستگاهها این حوزهها را شناسایی کنند. البته خدمات سیستمی کمترین آلودگی را دارند، به هماهنگی دستگاههای اجرایی با استانداری و فرمانداری تاکید دارم. همه باید حول محور توسعه استان با هم هماهنگ عمل کنیم.
انتهای پیام
نظرات