علی اسدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: وزارت نیرو جهت کاهش ناترازی تولید و مصرف برق به منظور گذر از اوج بار تابستان آتی ۱۴ مگاپروژه تعریف کرده است که مگاپروژه هفتم این برنامه مربوط به توسعه و رفع محدودیت از شبکه برق بوده و شامل ۱۵۷ پروژه پست و خط انتقال و فوق توزیع در سطح کشور است.
وی افزود: از این تعداد پروژه ابلاغی در سطح کشور، ۳۱ پروژه (۱۹.۷ درصد) به شرکت برق منطقهای خوزستان ابلاغ شده که نشان از گستردگی شبکه و اهمیت و توجه وزارت نیرو به شبکه تحت نظارت این شرکت است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان عنوان کرد: برای گذر از تابستان ۱۴۰۳ که با موفقیت پشت سر گذاشته شد نیز ۲۰.۷ درصد پروژههای حیاتی وزارت نیرو به این شرکت ابلاغ شده بود که در موعد مقرر وارد مدار شد و همین پروژهها نیز عبور موفق از پیک مصرف را رقم زد.
اسدی اضافه کرد: عملیات اجرایی این ۳۱ پروژه در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد که پشتیبانی قابل توجهی را طلب میکند، آغاز شده و در حال انجام است و همه ظرفیتهای شرکت به کار گرفته شده تا در موعد مقرر و قبل از شروع پیک مصرف وارد مدار شوند.
وی بیان کرد: اجرای این پروژهها کمک خواهد کرد تا زیرساختهای شبکه انتقال و فوق توزیع به صورت متوازن گسترش پیدا کند و علاوه بر تامین پایدار برق برای بخش خانگی، برق موردنیاز بخش اقتصادی نیز فراهم شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان با دعوت از مردم برای پیوستن به پویش کاهش ۲ درجهای دمای محیط، اظهار کرد: مردم نقش اصلی و تعیینکننده در پایداری شبکه دارند و همراهی و همکاری آنها در مدیریت مصرف برق و گاز، نقش تعیینکننده در مدیریت شبکه دارد.
به گزارش ایسنا، شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
انتهای پیام
نظرات