• پنجشنبه / ۶ دی ۱۴۰۳ / ۲۳:۰۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403100604643
  • خبرنگار : 50598

تکمیل پروژه‌های سلامت بالای ۸۵ درصد، در اولویت بودجه سال آینده

تکمیل پروژه‌های سلامت بالای ۸۵ درصد، در اولویت بودجه سال آینده

ایسنا/مرکزی رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: در بودجه سال آینده بنا شده که با توجه به کمبود منابع، پروژه‌های سلامت بالای ۸۵ درصد در اولویت قرار داده شود.

حسینعلی شهریاری، ششم دی ماه در آیین تجلیل از خیرین سلامت استان مرکزی با بیان اینکه خیرین، وکلای خدا بر روی زمین هستند اظهار کرد: ما شورای مشارکت بانوان را در مجمع خیرین سلامت کشور و استان‌ها راه اندازی کردیم چراکه باور ما بر این است هرجا خانم‌ها وارد عرصه کار خیر شده‌اند از مردان موفق‌تر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه ضرورت دارد خیرین سلامت به حوزه پژوهش و تحقیقات توجه کنند افزود: همچنین ما باید در کشور رویکرد خود را از سمت درمان به سمت پیشگیری ببریم. وظیفه ما در مجلس و دولت نیز تسهیلگری مسیر خیرین است چراکه ما خدمتگزار خیرین هستیم. ما اگر امنیت می‌خواهیم باید انسان سالم داشته باشیم.

شهریاری ادامه داد: در بودجه سال آینده بنا شده که با توجه به کمبود منابع، پروژه‌های بالای ۸۵ درصد در اولویت قرار داده شود تا حتما به افتتاح برسند. همچنین بنا شد پروژه جدیدی کلنگ زده نشود تا بعدا به آثار باستانی تبدیل نشوند. خیرین نیز بدون مشورت دانشگاه‌های علوم پزشکی نباید پروژه‌ای را شروع کنند. پروژه‌های خیرین حتما باید مطابق با نیاز هر منطقه ساخته شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اختصاص ارز به دارو و تجهیزات پزشکی منجر به نگرانی ما در مجلس شده است. ما از رئیس جمهور مطالبه داریم که مشکلات حوزه بهداشت و درمان را در اولویت قرار دهند.

مهدی زندیه وکیلی، استاندار مرکزی ضمن تقدیر از خیرین اظهار کرد: بهترین پروژه‌های ما از لحاظ کیفی و سرعت در تکمیل، پروژه‌های خیرین بوده‌اند. اگر خیرین جلو نیامده بودند همین میزان امکانات و ظرفیت‌ها را نیز نداشتیم.

وی با بیان اینکه استان مرکزی یک استان محروم از لحاظ زیرساخت‌های بهداشت و درمان است گفت: سومین استان پرتردد کشور هستیم و فوتی‌ها و مصدوم‌های تصادف در استان بسیار است ولی به دلیل نبود امکانات، نمی‌توانیم جوابگو باشیم.

استاندار مرکزی تصریح کرد: کشورهای توسعه یافته، به جای هزینه در حوزه دارو و درمان، بیشتر در حوزه پیشگیری و بهداشت هزینه می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha