• پنجشنبه / ۶ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403100604097
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

تحول در فضای آموزشی سیستان و بلوچستان:

از حذف مدارس خشت و گلی تا ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی

از حذف مدارس خشت و گلی تا ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از پیشرفت‌های گسترده در توسعه فضای آموزشی استان خبر داد و گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون حذف مدارس خشت و گلی به طور کامل انجام شده و ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

میثم لک‌زایی در گفت وگو با ایسنا، افزود: رفع محرومیت فضای آموزشی از مناطق کم‌ برخوردار در اولویت قرار دارد که در همین راستا طی سه سال گذشته سرانه فضای آموزشی استان از ۳.۳ مترمربع به ۳.۸۷ مترمربع افزایش یافته و ۴۵۰ هزار مترمربع در قالب ۵ هزار و ۱۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شد.

وی حذف مدارس خشت و گلی را گامی اساسی در مسیر تحقق عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان دانست و افزود: در اولین مرحله از محرومیت‌زدایی برنامه حذف مدارس خشت و گلی آغاز شد که از مجموع ۴۰۰ کلاس درس خشت و گلی در کشور ۲۰۰ کلاس متعلق به سیستان و بلوچستان بود و خوشبختانه با بررسی وضعیت این مدارس و همکاری فرمانداران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها عملیات تخریب و بازسازی انجام گرفت و درحال حاضر تمامی این مدارس از چرخه آموزشی استان حذف شده‌اند.

لک‌ زایی در ادامه به ساماندهی مدارس کانکسی اشاره کرد و گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۰۶ پروژه با ۱۶۰ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: از مجموع ۲۲۷ کلاس درس کانکسی استان ۱۲۰ کلاس درس در قالب ۸۲ پروژه به بهره‌برداری رسیده‌ و مابقی پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد در حال تکمیل هستند که به‌ زودی به اتمام می‌رسند تا فضایی ایمن و استاندارد برای تحصیل دانش‌آموزان فراهم شود.

وی همچنین به اقدامات در راستای حذف مدارس سنگی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۵۷ پروژه با ۱۶۳ کلاس درس در دست اجراست که عملیات تخریب و بازسازی آنها آغاز شده و امیدواریم با همکاری دولت، خیرین و اهالی روستاها تا پایان سال ۱۴۰۴ شاهد حذف کامل مدارس سنگی از سیمای استان باشیم تا دانش‌آموزان در شرایطی مناسب‌تر به تحصیل بپردازند.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های دولت و همراهی خیرین در توسعه فضای آموزشی، خاطرنشان کرد: این اقدامات گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی و رفع محرومیت‌های زیرساختی استان سیستان و بلوچستان است که نقش مهمی در بهبود شرایط تحصیلی دانش‌آموزان این منطقه ایفا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha