مجتبی راعی، امروز(چهارشنبه، ۵ دی) در آیین افتتاح دبستان حاج محمود کفیل کاشان، اظهار کرد: کمبود فضای آموزشی باعث شده که ۲۷ درصد مدارس به صورت دو نوبتی مدیریت شود که با توجه به محدودیت منابع مالی دولتی، مشارکت نیکوکاران ضروری است.
وی افزود: همکاری مردم در امور اجتماعی از ویژگیهای بارز منطقه کاشان است، به طوری که ۱۶۰ خیریه و تشکل مردم نهاد در این شهرستان فعالیت میکنند و این نشان از حس مسئولیت مردم نسبت به جامعه دارد.
به گزارش ایسنا، سرپرست فرمانداری کاشان تأکید کرد: نیکوکاران مدرسهساز دغدغه توسعه و پیشرفت کشور و جامعه را دارند و ساخت فضای آموزشی اقدامی خداپسندانه و ارزشمند است.
راعی گفت: اقدام نیکوکاران مدرسهساز حائز اهمیت است و در راستای رضای خدا و حس نوع دوستی و احساس مسئولیت کار میکنند و هم در این دنیا دارای عزت و آبرو هستند و هم در آخرت نزد خداوند اجر دارند.
مدیر آموزش و پرورش کاشان نیز گفت: آموزش و پرورش مهمترین محور توسعه کشورهای توسعه یافته است زیرا نیروی انسانی، مهمترین سرمایه جامعه است که در مدرسه و دانشگاه تربیت میشوند.
غلامرضا بخشی موحد، افزود: دبستان شاهد، با مشارکت حاج محمود کفیل در زمینی به مساحت ۱۵۶۰ مترمربع با زیربنای ۸۱۶ متر مربع با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال ساخته شده و امروز به بهرهبرداری رسید.
وی تصریح کرد: گستره شهرستان کاشان، بینیاز از مدرسهسازی نیست و در مهرماه گذشته عملیات ساخت مدرسه اصغر کاشانی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۱۶۷۰ مترمربع و زیربنای ۶۶۰ مترمربع آغاز شده است.
انتهای پیام
نظرات