• چهارشنبه / ۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403100503534
  • خبرنگار : 50673

رییس دانشگاه:

دانشگاه هرمزگان می‌تواند قطب علمی حوزه اقتصاد دریاپایه شود

دانشگاه هرمزگان می‌تواند قطب علمی حوزه اقتصاد دریاپایه شود

ایسنا/هرمزگان رییس دانشگاه هرمزگان گفت: قصد داریم این دانشگاه در حوزه اقتصاد دریاپایه یا به عبارت کلی‌تر در حوزه توسعه دریامحور قطب علمی در کشور باشد.

دکتر مصطفی ظهیری‌نیا امروز، پنجم دی‌ماه در هجدهمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی بیوشیمی فیزیک ایران با ابراز خوشحالی از حضور در این همایش ادامه داد: این همایش‌ها فرصتی برای همه پژوهشگران و اساتید در این زمینه علمی است تا بتوانند ضمن تبادل نظر و مشارکت علمی، هم آخرین دستاوردهای حوزه علمی خود را ارائه دهند و هم آن ها را مورد قضاوت و داوری قرار دهند. حوزه های بیوشیمی و بیوفیزیک نقش موثر و کاربردهای بسیاری به ویژه در دهه‌های اخیر در بحث بیماری‌ها و مسائلی که جامعه بشری هر از چندگاهی با آن درگیر می‌شود، دارد.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه هرمزگان گفت: استان هرمزگان نیز به دلیل همجواری با سواحل شمالی خلیج فارس و طول خط ساحلی بسیار زیاد، می‌تواند در این زمینه از اهمیت و جایگاه بسیار خاص و ویژه برخوردار باشد. عرصه دریا که تا چند سال گذشته کمتر مورد توجه بوده، هم اکنون در کانون توجه اندیشمندان و بزرگان رشته‌های مختلف قرار گرفته و بحث توسعه دریامحور یا توسعه دریاپایه یکی از اولویت‌های اساسی کشور شده است.

او بیان کرد: دانشگاه هرمزگان بنا دارد در حوزه اقتصاد دریاپایه یا به عبارت کلی‌تر در حوزه توسعه دریامحور قطب علمی در کشور باشد. طبیعتا پیشرفت در هر حوزه‌ای هم به تدریج رقم می‌خورد و هم با مشارکت همه اندیشمندان در تمام زمینه‌ها محقق می‌شود؛ امروز نیز در افتتاحیه یکی از این حوزه‌ها حضور داریم و طبیعتا در دانشگاه هرمزگان برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه انجام شده است. به جز این همایش، برگزاری پنج همایش دیگر در ارتباط با موضوع توسعه دریامحور را برنامه‌ریزی کرده‌ایم و تا دو ماه آینده باتوجه به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی استان هرمزگان برگزار خواهند شد.

ظهیری‌نیا تاکید کرد: برگزاری رویدادهای این چنینی حتما می‌تواند در توسعه و جهت دهی به علوم مختلف کمک کند. در حوزه‌های بیوشیمی و بیوفیزیک آن هم در بحث دریا مسلما تاکنون کارهای زیادی انجام نشده ولی این فرصت فراهم است که استان هرمزگان و دانشگاه هرمزگان در حوزه‌های دریایی به یاری سازمان‌ها و انجمن‌های دیگر به عنوان یک قطب همراه و همیار بشتابد.

او عنوان کرد: اگر مساعدت شود و بتوانیم در دانشگاه هرمزگان توسعه و راه‌اندازی رشته‌های مرتبط با موضوع این همایش و مسائل دریا را داشته باشیم، حتما عرصه جدیدی راه‌اندازی می‌شود و ما نیز در دانشگاه این آمادگی را داریم. به هر حال مسیر و هدف مشخص است و به دنبال سربلندی کشورمان در حوزه‌های علمی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha