سید بصیر هاشمی امروز، ۴ دیماه در دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار، با اشاره به روند پیشرفت روزافزون هوش مصنوعی در دنیای امروز، افزود: پیشبینی میشود تا ۲۰ سال آینده، تحولی عظیم در مهندسی پزشکی با استفاده از هوش مصنوعی ایجاد شود که این ظرفیت، کاربرد بسیاری در رشتههای مختلف علوم پزشکی دارد.
وی با بیان اینکه هوش مصنوعی کمکی موثر در تشخیص و درمان بیماریها دارد، بر تلاش برای همگامی با تکنولوژی و پیشرفت روز دنیا در دانشگاه تأکید کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به استفاده از هوش مصنوعی در این دانشگاه از چند سال گذشته اشاره کرد و افزود: از سالهای گذشته و با ابتکار دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از هوش مصنوعی در برخی حوزهها استفاده میشود که آثار مثبت آن نیز قابل مشاهده است.
هاشمی اظهار کرد: استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی، کمک به بهبود فرآیندهای تشخیصی، درمانی و کاهش هزینهها را نیز به دنبال دارد.
استفاده از هوش مصنوعی در جراحی سر و گردن و بویژه کاشت حلزون شنوایی، دیگر محور صحبتهای رئیس سمپوزیوم هوش مصنوعی در پزشکی بود.
مهرزاد لطفی، دبیر علمی سمپوزیوم هوش مصنوعی در پزشکی نیز در این رویداد علمی در خصوص استفاده از هوش مصنوعی در حوزههای مختلف پزشکی، بویژه تصویربرداری و تشخیص پزشکی توضیحاتی بیان کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: میزگردهای علمی مربوط به کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی، کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت سلامت، کاربرد هوش مصنوعی در علوم دارویی و فناوریهای پیشرفته پزشکی، تصویربرداری و تشخیص پزشکی، از جمله محورهای برگزاری سمپوزیوم هوش مصنوعی در پزشکی در نخستین روز از دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار به شمار میرود.
انتهای پیام
نظرات