• سه‌شنبه / ۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۵۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403100403121
  • خبرنگار : 50283

در راستای صرفه‌جویی برق؛

چراغ‌های سالن جلسات فرمانداری بندرانزلی خاموش شد

چراغ‌های سالن جلسات فرمانداری بندرانزلی خاموش شد

ایسنا/گیلان از خاموش کردن چراغ‌های برق و کنار زدن پرده‌ها تا اعلام جمع‌آوری کابل‌های سیمی بندرانزلی مواردی بودند که امروز در جلسه مشترک ستاد پیشگیری از بحران همچنین پدافند غیرعامل این شهرستان رخ داد.

امروز سه‌شنبه چهارم دی‌ماه جلسه مشترک ستاد پیشگیری از بحران  همچنین پدافند غیرعامل بندرانزلی با حضور مدیران کل مربوطه و جمعی از روسای ادارات در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

جلسه ۳ ساعته‌ای که موضوعات مختلفی در آن مطرح شد. از خاموش کردن چراغ‌های برق و کنار زدن پرده‌ها در راستای صرفه‌جویی انرژی برق تا اعلام جمع‌آوری کابل‌های سیمی بندرانزلی مواردی بودند که امروز در جلسه مشترک ستاد پیشگیری از بحران همچنین پدافند غیرعامل این شهرستان رخ داد.

کابل‌های سیمی برق در بندرانزلی جمع‌آوری می‌شود

 در این جلسه مسعود صادقی خمامی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان اظهار کرد: ظرفیت صرفه‌جویی قابل توجهی در اختیار ما قرار دارد و با روش‌های آسان و ساده می‌توان آن را انجام داد.

وی ضمن درخواست برای خاموش کزدن لامپ‌ها و کنار زدن پرده‌های سالن جلسه، افزود: باید با تمهیدات عینی و عملگرایانه در راستای صرفه‌جویی تلاش کنیم و همین رعایت‌های کوچک اگر در همه ادارات، مراکز تجاری و شغلی و خانه ها رخ دهد می‌توان صرفه‌جوی قابل توجهی را لحاظ کرد.

صادقی خمامی تصریح کرد: اگر پویش کاهش دو درجه دما واقعاً رخ دهد می‌تواند منجر به بهبود شده و مانع از بروز قطعی و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان تاکید کرد: طی ۹ ماهه امسال حدود ۸۰۰ کیلومتر جایگزینی شبکه‌های کابل خود نگهدار در گیلان اتفاق افتاده است.

وی افزود: تا پایان سال مالی این عدد را می‌توانیم نزدیک به ۲ هزار کیلومتر برسانیم و طی سه سال اگر این مساله در گیلان تحقق پیدا کند در استان از حیث بهبود ولتاژ و افزایش ظرفیت مشترکین و کاهش زمان خاموشی تحول چشمگیر را شاهد خواهیم بود.

صادقی خمامی گفت: بندرانزلی به زودی اولین شهر استان خواهد شد که شبکه‌های سیمی آن به طور کامل جمع‌آوری خواهد شد.

وی با بیان اینکه بندرانزلی شبکه بسیار فرسوده‌ای دارد، افزود: این فرسودگی سوای از رطوبت بالا و نزدیکی به دریا به دلیل قدمت آن است.

صادقی خمامی تصریح کرد: نمونه کابل‌های با عمر بیش از ۶۰ سال در بندرانزلی داریم که اصلاح و بهینه‌سازی آنها در دستور کار شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان قرار دارد.

انجام ‌۴ میلیون و پونصد هزار متر مکعب برف‌روبی در سطح راه‌های گیلان

در این جلسه فریبرز مرادی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان اظهار کرد: با هماهنگی بین دستگاهی می‌توان مواقع بحرانی را به خوبی مدیریت کرد.

وی با اشاره به تشکیل ستاد بحران در مواقع لزوم، افزود: راهداری زمستانی همزمان با پلیس از ۲۰ آذر ماه آغاز شده، هر چند قبل از آن و در اوایل آبان ماه سالجاری چند مرحله برفروبی در راه‌های کوهستانی داشتیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان تصریح کرد: از ابتدای آبان ماه تا کنون بیش از ۴ میلیون و پونصد هزار متر مکعب برف روبی در سطح راه‌های استان انجام شده است.

مرادی گفت: انتظار ما این است در زمان بحران بارش برف؛ با کمک فرمانداران و استفاده از ظرفیت بخشداری‌ها و دهیاری‌ها؛ راه‌های تردد با اولویت‌ها مسیرهای اصلی را بازگشایی کنیم تا مردم دچار مشکل نشوند.

وی افزود: تردد وسایل نقلیه بدون زنجیر چرخ یکی از مشکلات ماست که توجه به این موضوع از سوی شهروندان به مدیریت بهتر جاده‌ها کمک می‌کند.

مقابله با سنبل آبی نیاز به عزم ملی دارد

همچنین محمد حیدری ایمن آبادی، سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان در این جلسه با اشاره به گسترش سنبل آبی در تالاب انزلی، اظهار کرد: مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد بر هیچ کسی پوشیده نیست.

وی با اشاره به اینکه برای مقابله با سنبل آبی باید از توان علمی و نقطه نظرات اساتید دانشگاه‌ها و کارشناسان اهل فن بهره‌گیری کنیم، افزود: حل این مشکل به تنهایی در توان شهرستان و استان نیست و به جهت تامین منابع و امکانات باید از منابع ملی در این راستا بهره‌گیری شود.

سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان با بیان اینکه سنبل آبی برای اولین بار طی سال ۹۴ و ۹۵ در تالاب عینک آغاز شد، تصریح کرد: باید با عزمی که در استان وجود دارد بتوانیم تالاب انزلی را از این وضعیت خارج کنیم.

حیدری ایمن آبادی با اشاره به وجود برخی موانع و مسائل قانونی برای جمع‌آوری سنبل آبی، تصریح کرد: باید این موانع قانونی به نوعی برداشته و تصویب شود که بتوان در این حوزه اقدامات خوبی انجام داد.

 سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان تاکید کرد: هرگونه اقدامی در راستای جمع آوری، پاکسازی و دپو سنبل آبی با دستگاه قضایی و سازمان بازرسی هماهنگی لازم انجام شود و موانع قانونی را طی رایزنی با دستگاه قضایی و سازمان بازرسی بتوان برطرف کرد.

وی با بیان اینکه ۵ قرارگاه در پدافند غیرعامل داریم که کارگروه‌های متناظر در شهرستان‌ها ‌به ریاست فرماندار تشکیل می‌شود، گفت: تشکیل کارگروه‌ها و شورای پدافند در شهرستان باید با جدیت برگزار شود و مصوبات و مستندات آن برای اداره کل ارسال شود.

از ظرفیت نیروهای بومی در حل مشکلات غافل نشویم

همچنین در این جلسه محمدعلی ویشکایی، سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری گیلان اظهار کرد: همه مدیران در راستای اجرای انجام وظایف محوله تمام تلاش خود را انجام دهند ضمن اینکه مستندات لازم را داشته و جهت تنویر افکار عمومی اقدامات انجام شده را اطلاع‌رسانی کنند.

وی با اشاره به اینکه مردم در مواقع بحرانی از ما مسؤلان برای حل مشکلات در اسرع وقت انتظار دارند، افزود: مردم؛ ارزشمندترین سرمایه نظام اسلامی هستند و ارزیابی آنها از عملکرد مسئولان در کف میدان و با توجه به نحوه عملکردی است که ارائه می دهیم.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به اینکه بندرانزلی شهرستانی با ظرفیت‌های ویژه است، تصریح کرد: با وجود مدیران میدانی همچنین وجود ادارات مختلف از جمله منطقه آزاد، بنادر، پایگاه چهارم نیروی دریایی در زمان تغییرات جوی و بارش برف و موارد غیرمنتظره نباید غافل‌گیر شد.

ویشکایی با بیان اینکه حتما نیروهای پشتیبان در شرایط ویژه در نظر گرفته شده و تقسیم کار شود، تاکید کرد: از ظرفیت مردم و نیروهای بومی به ویژه دهیاران نباید غافل شد زیرا بارها مشارکت مردم را در حل مشکلات شاهد بودیم.

همه روستاهای بندرانزلی مجهز به کابل خودنگهدار هستند

همچنین در این جلسه بابک شکوهی‌راد، سرپرست فرمانداری شهرستان بندرانزلی اظهار کرد: در حال حاضر همه روستاهای شهرستان مجهز به کابل خود نگهدار شدند.

وی با اشاره به اینکه طی برفرسنگین سال ۹۸ هر لحظه آمار قطعی برق روستاها گزارش می‌شد، افزود: در صورت بروز حادثه مشابه، امروز دیگر این دغدغه را نداریم و نخواهیم داشت.

شکوهی‌راد با بیان اینکه نزدیک به ۸۰ درصد جمعیت شهرستان ساکن شهر هستند و هم اکنون بیش از ۴۰ درصد داخل شهر کابل خود نگهدار داریم، تصریح کرد: با توجه به این شرایط در صورت بروز حادثه و بارش برف سنگین، نیروهای امدادی بندرانزلی می توانند در شهرستان های مجاور خدمت رسانی کنند.

 سرپرست فرمانداری شهرستان بندرانزلی با اشاره به بارش برف اخیر در محور سنگاچین و آبکنار تاکید کرد: با حضور به موقع نیروهای راهداری و امدادی با نمک پاشی و برف روبی مسیر نه تنها یخ‌زدگی راه ارتباطی رخ نداد بلکه به حمدالله هیچ تصادفی و حتی انحراف خودرو از مسیر را شاهد نبودیم.

شکوهی‌راد با بیان اینکه شاید مسیر مواصلاتی شهرستان بندرانزلی کم باشد، ولی همین راه‌ها استراتژیک هستند، گفت: در حالت عادی حداقل روزانه ۳۰۰ بارنامه در حمل و نقل و پایانه بندرانزلی صادر می‌شود و علاوه بر آن وجود ادارات کل از جمله بندر و گمرک باعث شده این شهرستان محل تردد بسیاری از خودروهای حمل کالا باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha