• سه‌شنبه / ۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403100402834
  • منبع : شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران

یک کارشناس صنعت چاپ عنوان کرد

حذف ارز نیمایی کافی نیست/ لزوم آزاد شدن ثبت سفارش صنعت چاپ

حذف ارز نیمایی کافی نیست/ لزوم آزاد شدن ثبت سفارش صنعت چاپ

یک کارشناس صنعت چاپ گفت: برای نجات صنعت چاپ از خود تحریمی و رکود، حذف ارز نیمایی برای این صنعت کافی نیست و باید ثبت سفارش آزاد شود.

به گزارش ایسنا، مهدی کاظمی مهیاری - کارشناس عالی صنعت چاپ - در حاشیه نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهم ترین معضل صنعت چاپ و بسته بندی کشور نداشتن متولی مشخص و کاربردی است. متاسفانه صنعت چاپ و بسته بندی تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، در حالیکه اتحادیه زیر نظر وزارت صمت فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: واردات مواد اولیه و کالاهای مربوط به این صنعت زیر نظر وزارت صمت است و این در حالی است که تسهیلات و خدمات نیز از طریق وزارت صمت اعمال می شود و متاسفانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی اصلی و رسمی صنعت چاپ است، امکان ارائه هیچگونه تسهیلات و خدمات مورد نظر به فعالان صنعت چاپ را ندارد.

این کارشناس صنعت چاپ گفت: اساسا، چاپ به ۴ قسمت اصلی نشر، چاپ و بسته بندی، چاپ تبلیغات و چاپ تجاری تقسیم می‌شود که فقط بخش نشر تحت نظر وزارت صمت است و بخش‌های دیگر زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می‌کند و بدین ترتیب لازم است کلیه امور صنعت چاپ تحت نظارت وزارت صمت قرار گیرد.

کاظمی مهیاری خاطرنشان کرد: مراکز تولید مواد اولیه در کشور بسیار محدود است و تولید ملی در این حوزه نیاز به تقویت دارد و در شرایط کنونی عرضه و تقاضای داخلی فاقد هماهنگی‌های لازم است. جهت بقای تامین تقاضا و نیاز کشور لازم است تا ثبت سفارش را آزاد کرده و حمایت‌های بیشتری از این صنعت به عمل آید.

وی در پایان اظهار کرد: صنعت چاپ به جهت پویایی و گستردگی، آمادگی بالایی جهت صادرات محصولات و خدمات خود دارد و در صورت عدم رفع مشکلات این صنعت، آسیب جدی به کارآفرینی، اشتغال زایی و تامین مصرف کنندگان بوجود خواهد آمد. این در حالی است که بیش از ۳۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم در این صنف مشغول به کار هستند و عدم مدیریت و خودتحریمی موجب بروز مشکلات بیشتری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha