• دوشنبه / ۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403100302019
  • خبرنگار : 30057

ریورس پیچ معدن و صنایع معدنی برگزار می‌شود

ریورس پیچ معدن و صنایع معدنی برگزار می‌شود

مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق‌ بازرگانی تهران با همکاری گروه کسب‌وکارهای نوین آن مرحله نهایی رویداد چالش فناورانه (Reverse Pitch) معدن و صنایع معدنی را در نیمه اسفند ماه سال جاری برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، رویداد چالش فناورانه معدن و صنایع معدنی با عنوان رویدادهای چالش فناورانه (Reverse Pitch) با شعار «صنعتی متفاوت را تجربه کن!» به همت مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران با همکاری گروه کسب‌وکارهای نوین آن برگزار می‌شود.

این رویداد به‌عنوان بستری برای تعامل میان صنعتگران و نوآوران، رویکردی نوین در شناسایی و حل چالش‌های واقعی صنایع ارائه می‌دهد. برخلاف رویدادهای سنتی که در آنها فناوران ایده‌های خود را به صنعت ارائه می‌کنند، در رویدادهای فناورانه این صنعتگران هستند که مسائل و نیازهای خود را مطرح می‌کنند تا متخصصان، فناوران و استارت‌آپ‌ها به ارائه راه‌حل‌های خلاقانه و عملیاتی بپردازند. این مدل از رویدادها به‌ویژه در صنایعی مانند معدن و صنایع معدنی که با چالش‌های پیچیده و هزینه‌بر مواجه‌ هستند، نقش بسیار مهمی در تسریع هوشمندسازی، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها ایفا می‌کند.

از مهم‌ترین دستاوردهای این رویداد می‌توان به شناسایی و اولویت‌بندی دقیق چالش‌های صنعت معدن، ارائه راهکارهای فناورانه قابل‌اجرا برای مسائل کلیدی، توسعه و ترویج فناوری‌های پیشرفته نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و واقعیت افزوده و برنامه‌ریزی برای توسعه فناوری‌های لبه تحول و کاربردپذیری بیشتر آنها در معدن و صنایع معدنی اشاره کرد.

دستاورد دیگر این رویداد، شناسایی دقیق مسائل کلیدی معدن و صنایع معدنی و ارائه پاسخ‌های فناورانه و عملیاتی به آنهاست که می‌تواند نقشی حیاتی در بهبود عملکرد و رقابت‌پذیری این صنعت ایفا کند. این دستاوردها، علاوه بر تأثیر مستقیم بر صنعت معدن، می‌تواند الگویی موفق برای سایر بخش‌های صنعتی باشد و فرهنگ نوآوری و تحول دیجیتال را تقویت کند.

این رویداد در سه حوزه کلیدی شامل ایمنی و امنیت محیط کار، شبیه‌سازی و آموزش با استفاده از فناوری‌های واقعیت افزوده و مجازی (AR/VR) و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تعمیرات و نگهداری به‌عنوان اولویت‌های اصلی انتخاب شده‌ است. علاوه بر این، فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء با ایجاد ارتباط مداوم میان دستگاه‌ها و ماشین‌آلات، امکان جمع‌آوری داده‌های کلیدی و تحلیل آنها را فراهم می‌کنند. این داده‌ها با پیش‌بینی خطاها و بهینه‌سازی زنجیره تأمین، به کاهش زمان توقف ماشین‌آلات و افزایش بهره‌وری کمک می‌کنند. نتیجه این فرآیند، افزایش تولید و کاهش هزینه‌ها خواهد بود که تأثیر مستقیمی بر رشد صنعت دارد.

این رویداد از ۱۲ آبان ۱۴۰۳ با اعلام فراخوان رسمی آغاز شد و پس از جمع‌آوری مسائل و چالش‌های صنعت، جلسات تخصصی با کارشناسان و صاحب‌نظران برگزار شد تا این چالش‌ها با دقت بیشتری شناسایی شوند. چالش‌های مطرح‌شده تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ بررسی و تحلیل شدند و پس از آن در قالب فراخوانی تخصصی به تیم‌ها و هسته‌های فناور ارائه می‌شوند. تیم‌های نوآور فرصت دارند تا ۶ بهمن ۱۴۰۳ ایده‌های خود را ارسال کنند. این ایده‌ها پس از طی فرآیند غربالگری، توسط داوران بررسی شده و تیم‌های منتخب به مرحله نهایی راه خواهند یافت.

رویداد نهایی در نیمه اسفند ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، جایی که راه‌یافتگان به مرحله نهایی با مطرح‌کنندگان چالش‌های واقعی صنعت وارد مذاکره خواهند شد و بهترین ایده‌ها و راه‌حل‌ها معرفی می‌شوند. این رویداد فرصتی منحصربه‌فرد برای تعامل میان فعالان صنعت و فناوران است که می‌تواند زمینه‌ساز تحولی بزرگ در حوزه معدن و صنایع معدنی باشد. حضور در این رویداد، برای تمامی بازیگران کلیدی صنعت معدن که به دنبال آشنایی با جدیدترین فناوری‌های پیشرفته و حل چالش‌های خود هستند، یک فرصت طلایی به شمار می‌آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha