• دوشنبه / ۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403100301795
  • خبرنگار : 50040

مدیرعامل سازمان پسماند استان خبر داد

فعال شدن اپلیکیشن مدیریت پسماند در شهرهای گیلان

فعال شدن اپلیکیشن مدیریت پسماند در شهرهای گیلان

ایسنا/گیلان مدیرعامل سازمان پسماند گیلان، با اشاره به فعال شدن اپلیکیشن مدیریت پسماند برای هر ۵۶ شهر استان، گفت: تا ماه آینده سکوی پسماند را در کلیه روستاهای گیلان فعال می کنیم.

شهرام توانا در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تولید روزانه حدود دو هزار تا دو هزار و ۲۰۰ تن زباله در استان گیلان، اظهار کرد: این زباله های تولید شده از نوع عادی است و طبق قانون مدیریت پسماند، شهرداری ها و دهیاری ها موظف به مدیریت پسماندهای عادی هستند.

وی با بیان اینکه زباله های عادی گیلان در هفت پهنه پسماندی تولید می شود، افزود: پهنه رشت بزرگترین پهنه پسماندی استان بوده و شهر رشت و ۱۲ شهر دیگر را در برمی گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان رودبار، لاهیجان، رودسر، بندرانزلی، تالش و آستارا را دیگر پهنه های پسماندی استان دانست و تصریح کرد: برای رسیدن به وضع مطلوب در حوزه پسماندهای عادی باید شاهد اجرای درست و کامل تفکیک زباله از مبدا توسط خانوارها باشیم.

توانا وضعیت موجود پسماند در استان را نتیجه چهار دهه سوء تدبیر و عدم بهره مندی از تکنولوژی و محدودیت های اعتباری دانست و یادآور شد: قانون مدیریت پسماند عمر حدود ۲۰ ساله دارد و طی این مدت شاهد تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی مردم هستیم که مدیریت پسماند را نیازمند طرح های متناسب و به روز می کند.

وی مدیریت، تکنولوژی و اعتبارات را از جمله شروط لازم برای موفقیت مدیریت پسماند دانست و تاکید کرد: مدیریت پسماند استان طی سه سال گذشته با جدیت آغاز شده و ظرف سه سال آینده شاهد شرایط متوسط به بالا خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان پسماند گیلان با بیان اینکه فرایند تولید و مدیریت پسماند به واسطه تغییر سکونتگاه ها از ویلایی به آپارتمانی نیز تغییر کرده است، متذکر شد: تفکیک زباله از مبدا در شهرها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این راستا شاهد اجرای طرح های مختلف همچون نصب سطل ها و غرفه ها بازیافت و جمع آوری هفتگی زباله های تفکیک شده با خودروهای آهنگدار و...هستیم، اما در حال حاضر برای هر ۵۶ شهر استان سکوی پسماند را فعال کردیم و شهرداری ها موظف به مدیریت این زباله ها هستند.

توانا از شهروندان خواست با دانلود و نصب اپلیکیشن «بهروب» که شبیه تاکسی های اینترنتی است، زباله های تفکیک شده خود را مدیریت کنند و گفت: تا ماه آینده سکوی پسماند را در کلیه روستاهای گیلان فعال می کنیم.

وی گیلان را بحرانی ترین منطقه کشور از نظر پسماند دانست و خاطرنشان کرد: طی سه سال گذشته در سه پهنه رشت، بندرانزلی و لاهیجان کارهای خوبی انجام شده و ظرفیت کارخانه کود آلی رشت را از ۲۵۰ تن در روز به ۶۰۰ تن رساندیم و تا سال آینده به هزار تن می رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha