• یکشنبه / ۲ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403100200837
  • خبرنگار : 50622

عضو شورای شهر:

تمام مدارس کمالشهر دو شیفته است

تمام مدارس کمالشهر دو شیفته است

ایسنا/البرز عضو شورای اسلامی کمالشهر با بیان اینکه تقریباً تمام مدارس کمالشهر دو شیفته و در هر شیفت ۶۰۰ تا ۷۰۰ دانش آموز مشغول تحصیل هستند، گفت: کمالشهر به ساخت ۳۰ مدرسه جدید نیاز دارد.

سید موسی حسینی در گفت و گو با ایسنا، درباره ضرورت‌ توسعه و تجهیز مدارس کمالشهر اظهار کرد: با وجود مشارکت فعال خیرین و نهضت مدرسه سازی، به دلیل افزایش تراکم دانش آموزی در مدارس به ساخت مدارس بیشتری در کمالشهر نیاز داریم.

وی افزود: کمالشهر ۲۸ مدرسه دارد که متاسفانه به غیر از یک هنرستان، همه در دو شیف فعالیت دارند، یعنی ۵۷ کد مدرسه هستند که به دلیل تراکم زیاد دانش‌آموز مجبور شده‌ایم در ۲۸ مدرسه جا دهیم.

حسینی ادامه داد: در حالی که استاندارد تراکم دانش آموزی ۴۰۰ نفر در هر مدرسه است؛ در هر شیفت مدارس کمالشهر ۶۰۰ تا ۷۰۰ دانش آموز مشغول تحصیل هستند. این موضوع نشان می‌دهد که در سطح کمالشهر حداقل به ۳۰ مدرسه دیگر نیاز داریم تا بتوانیم از این تراکم کم کنیم.

عضو شورای اسلامی کمالشهر بیان کرد: در کمالشهر تقریبا ۳۰ هزار نفر دانش آموز داریم که ۴۰۰۰ نفر آن به علت کمبود فضای آموزشی به ویژه در مقطع متوسطه و هنرستان فنی و حرفه‌ای دوره دوم برای تحصیل به کرج مراجعه می‌کنند.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه امسال دو مدرسه که توسط سازمان نوسازی در حال بازسازی بود، با اتمام کار به مجموعه مدارس کمالشهر اضافه شد که این خبر خوبی برای مردم کمالشهر و خرمدشت بود. همچنین در بخش مدارس خیرساز، یک هنرستان در رضوانیه ساخته شده و دو مدرسه دیگر هم توسط خیرین در خرمدشت در حال ساخت است که امیدواریم سال آینده آماده بهره برداری شوند.

وی خاطرنشان کرد: اما در خصوص افزایش سرانه فیزیکی آموزشی نیاز به توجه ویژه سازمان نوسازی و آموزش و پرورش داریم تا با توجه به تاکیدی که بر مدرسه سازی می‌شود، بتوانیم در زمین‌هایی که واگذار می‌شود ، مدارس دیگری را احداث کرده و از تراکم زیاد دانش آموزی در مدارس کمالشهر کم کنیم.

حسینی با اشاره به تجهیز مدارس افزود: متاسفانه مدارس کمالشهر از نظر امکانات و تجهیزات از استانداردهای آموزشی در سطح پایین‌تری قرار دارد و جزو تعداد محدودی از مدارس، اکثرا فاقد آزمایشگاه و کارگاه مجهز هستند. همچنین در مورد نیروی انسانی هم بیشترین معضل به نبود سرایدار و نیروی خدماتی در مدارس برمی‌گردد. طی سه سال اخیر نیمی از مدارس کمالشهر فاقد سرایدار بوده که این موضوع باعث مشکلات زیادی در مدارس شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استعدادی دانش آموزی افزود: کمالشهر دانش‌آموزان مستعدی دارد که برخی از کمبودهای آموزشی باعث شده که این استعدادها دیده نشده و از آن‌ها به خوبی استفاده نشود. برای تقویت و پرورش این استعدادها به کلاس‌های آموزشی و تجهیزات کافی نیاز است که در حال حاضر از آن بی بهره هستند.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین تقاضای ما در ارتباط با سازمان نوسازی است، امیدواریم توجه ویژه‌ای به کمالشهر داشته باشند تا بتوانیم ساخت مدارس بیشتری را با کمک خیرین و مساعدت این سازمان آغاز و با سرعت به پایان برسانیم. همچنین امیدوار هستیم آموزش و پرورش درباره تامین نیروی خدماتی بیشتر با ما همکاری و مساعدت بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha