• یکشنبه / ۲ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1403100200831
  • خبرنگار : 71963

آمادگی جهاددانشگاهی برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی با همکاری بخش خصوصی/ تلاش جهادگران برای حل مشکل ناترازی انرژی

آمادگی جهاددانشگاهی برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی با همکاری بخش خصوصی/ تلاش جهادگران برای حل مشکل ناترازی انرژی

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به مشکل ناترازی انرژی در کشورمان تاکید کرد که این نهاد آمادگی دارد تا با صدور مجوزهای لازم از سوی دولت، با تکیه بر توانمندی پژوهشگران و فناوران جهادگر و همکاری و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای طراحی، تجهیز و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی مقیاس کوچک چند ده کیلو واتی تا نیروگاه‌های خورشیدی توان بالای چند صد مگا واتی اقدام کند.

به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با اشاره به ناترازی انرژی در کشورمان و قطعی‌های خسارت‌بار برق تاکید کرد: جهاددانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد انقلابی دانش بنیان با سابقه درخشان در حوزه علم، فناوری و فرهنگ، در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با تکیه بر توانمندی پژوهشگران و فناوران جهادگر و همکاری و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، آمادگی خود را برای طراحی، تجهیز و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی مقیاس کوچک چند ده کیلو واتی تا نیروگاه‌های خورشیدی توان بالای چند صد مگا واتی را اعلام می‌دارد.

مسلمی نائینی ادامه داد: این نیروگاه‌ها می‌توانند نقش بسزایی در ارتقای وضعیت انرژی و جلوگیری از قطعی‌های برق در فصول مختلف سال داشته و حتی به کشورهای منطقه نیزانرژی صادر کند.

وی با بیان اینکه نظرات کارشناسی نشان می‌دهد این طرح‌ها علاوه بر تأمین برق پایدار، منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و ارتقای سطح فناوری در کشور می‌شود، افزود: همچنین، استفاده از انرژی خورشیدی به‌عنوان یک منبع پاک، می‌تواند به کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و تحقق اهداف فرهنگی و پایداری توسعه  در جمهوری اسلامی ایران کمک کند.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه همکاری این نهاد با بخش خصوصی، موجب بهره‌برداری از فناوری‌های نوین و استفاده از ظرفیت‌های بالای علمی و پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی شده است، ادامه داد: در این راستا جهاددانشگاهی با همکاری و بهره‌گیری از توان‌بخش خصوصی، موفقیت‌هایی را در حوزه گیاهان داروئی و تکمیل طرح‌های ناتمام خود کسب کرده است.

وی بابیان اینکه با توجه به گستردگی واحدهای جهاددانشگاهی در سراسر کشور، در نظر است تا این نیروگاه‌ها را در مناطق مختلف  احداث کند تا دسترسی به انرژی خورشیدی برای همگان فراهم شود عنوان کرد: علاوه براین پیش‌بینی کرده‌ایم در کنار ایجاد نیروگاه فرهنگ‌سازی، توجیه و آموزش‌های تخصصی لازم به عموم ارائه شود.

مسلمی نائینی در پایان سخنانش عملیاتی شدن این طرح را در گرو برداشتن موانع و صدور مجوزهای لازم توسط دولت دانست و گفت: همچنین دولت برای تأمین مالی نیز تسهیلات لازم برای استفاده از اعتبارات بانکی را فراهم کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۷:۱۹

خداخیرتون بده اگر کارشناسان ومسولین همت داسته باشن زمینه استفاده از انرژی خورشیدی درایران فراهم است جای تعجب است چرا تابحال درایتفاده ازاین انرژی خدادادی بی بهره موندیم ومثل چند دهه قبل ازسوخت فسیلی بهره میریم