حسن جهانیان ۳۰ آذرماه در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه ساری اظهار کرد: آن چیزی که اداره کل راهداری استان مازندران را نسبت به سایر استانها متمایز کرده است ورود این مجموعه بزرگ در امر هوشمند سازی جادهها و استفاده از رویداد فناورانه و دانش بنیان در جهت تعالی و ارتقای کمی و کیفی پروژهها است.
وی افزود: صنعت نوپای حمل و نقل در جمهوری اسلامی ایران دوران پر فراز نشیبی را پشت سرگذاشته که یکی از ویژگیهای آن تلاش برای بدست آوردن جایگاه و فردای بهتر است .
جهانیان با بیان اینکه در تاریخ و تحولات این صنعت در کشور ما روزهای سرنوشت سازی وجود داشته است که در شکلگیری و انسجام شبکه حمل و نقل کشور تاثیرگذار بوده است، یادآور شد: برای ارج نهادن به تلاشگران عرصه حمل و نقل ۲۶ آذر سال ۱۳۶۲ به عنوان روز ملی حمل و نقل در تقویم ملی کشور نامگذاری شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران تشریح کرد: امروزه شبکه راههای ارتباطی استان به طول ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر آزاد راه و بزرگراه ، راه اصلی و فرعی روستایی بعنوان محور اصلی حمل و نقل جادهای از عوامل توسعه و رشد اقتصادی فرهنگی و اجتماعی بوده است که جزو سرمایههای ملی محسوب میشود که نگهداری چنین سرمایهای نیازمند روشهای منطقی و مد روز دنیا و اعتبارات مورد نیاز ملی همکاری همه مسئولین و مردم است.
این مسئول افزود: حمل و نقل سریع و ایمن، کالا و مسافر در سایه توجه جدی به حفظ و نگهداری این شریانهای اصلی است که مسئولیت این امر مهم برعهده راهداران پرتلاش است.
جهانیان تصریح کرد :فرزندان و تلاشگران عرصه راهداری با در اختیار داشتن ۲۲۰۰ کیلومتر آزاد راه و بزرگراه و ۷۸۰۰ کیلومتر راه های روستایی و فرعی، نظارت بر بیش از ۳۵۰ شرکت حمل و نقلی تلاش میکنند برای این بهشت زرین راههای استانداردی را فراهم کنند.
وی گفت :راه اندازی و طراحی بیش از ۸ سامانه اعم از سامانه مدیریت پروژه، مدیریت روستایی و آمار و اطلاعات، تابلو و علائم، حقوقی و قضایی، عقد قرارداد همکاری با شرکتهای ارتباطی برای اولین بار با هدف هوشمند سازی جادهها از جمله این موارد است .
انتهای پیام
نظرات