اردشیر یوسف زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه استان با ۱۵ درصد اختلاف از میانگین کشوری جلوتر است، افزود: تاکنون اطلاعات حدود ۲۱۵ هزار بهره برداری توسط ماموران آمارگیر در استان مورد سرشماری قرار گرفته و در سامانه مرکز آمار ایران ثبت شده است.
یوسف زاده اظهار کرد: تاکنون اطلاعات ۱۴۶ هزار بهره برداری در بخش زراعت، ۸۶ هزار بهره برداری در بخش دامداری، ۱۱۵ هزار بهره برداری در بخش باغبانی،۱۵۰ بهره برداری در بخش گلخانه، ۱۹۲ بهره برداری آبزیان و ۵۳۰۰ بهره برداری در بخش زنبور عسل در استان اخذ شده است که برخی از بهره برداران در چند بهره برداری مشترک هستند.
وی افزود: در بخش باغبانی با ثبت عملکرد ۱۲۴درصد،در بخش گلخانه با ثبت عملکرد ۱۹۲درصد، در بخش زنبور عسل با ثبت عملکرد ۱۳۷درصد، آبزی پروری با ثبت عملکرد ۱۳۱ درصد با رشد نسبت به سال پایه سال ۱۳۹۳ مواجه هستیم.
وی ادامه داد: در بخش زراعت نیز تاکنون ۱۰۵ درصد پیشرفت، دام سبک ۱۰۹ درصد و در بخش دامداری سنگین ۸۳ درصد پیشرفت کار نسبت به سال مبنا سال ۱۳۹۳ ثبت شده است.
یوسف زاده در ادامه با اشاره به اینکه سرشماری تا ۲۹ آذر تمدید شده است، گفت: شناسایی و ثبت اطلاعات بهره برداران غیر ساکن روستاها را از چالشهای پیش روی سرشماری کشاورزی در کشور و به تبع آن در استان است.
وی گفت: هر فردی که ساکن شهرها باشد ولی دارای زمین زراعی، باغی، فعالیت دامداری، طیور سنتی ، پرورش زنبور عسل و کرم ابریشم باشد بهره بردار محسوب می، شود و باید اطلاعات این فرد در فرایند سرشماری کشاورزی ثبت شود.
قائم مقام مدیر اجرای سرشماری کشاورزی استان ادامه داد: در این راستا شماره تلفنهای ۳۱۹۷۹۰۲۵ و ۳۱۹۷۹۰۳۵ مربوط به ستاد سرشماری کشاورزی استان در اختیار عموم مردم استان قرار دارد تا با تماس با همکاران ستاد اطلاعات بهره برداری های خود را اعلام کنند.
انتهای پیام
نظرات