• چهارشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403092820562
  • خبرنگار : 50037

معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری:

تدریس دروس حوزه در دانشگاه برای وحدت حوزه و دانشگاه کافی نیست

تدریس دروس حوزه در دانشگاه برای وحدت حوزه و دانشگاه کافی نیست

ایسنا/همدان معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: مقام معظم رهبری یکی از عناصر مهم وحدت بین حوزه و دانشگاه از قبل از انقلاب تاکنون بوده‌اند و در این مسیر نقش مهمی داشته‌اند.

روح الله رازینی چهارشنبه ۲۸ آذر ماه در آیین نکوداشت مرحوم حجت‌الاسلام کمال‌الدین رازینی با عنوان «مثل پدر» به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه، با اشاره به نقش ارزنده بنیانگذاران و پیشکسوتان وحدت بین حوزه و دانشگاه از جمله شهید مفتح، بهشتی، باهنر و مطهری، اظهار کرد: توجه ویژه به سطوح وحدت بین حوزه و دانشگاه امری ضروری بوده که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

وی گفت: حضور حوزویان در دانشگاه و حضور دانشگاهیان در حوزه و وجود دروس معارف اسلامی در دانشگاه و تدریس دروس دانشگاه در حوزه و بالعکس برای وحدت حوزه و دانشگاه هر چند لازم است اما کفایت نمی‌کند.

رازینی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در وحدت آرمانی و غایتگرا در بحث وحدت بین حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بحث وحدت بین حوزه و دانشگاه بر جایگاه علم و دین و ارتباط وسیع این دو حوزه با یکدیگر و عدم تعارضات آنان تأکید بسیار دارند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین مراسم‌هایی برای بزرگداشت نمادها و تقدیر از آنان از نقش ارزنده‌ای در برداشت و  یادگیری همه ما برخوردار خواهد بود.

رازینی با اشاره به خصوصیات و ویژگی‌های پدر خود مرحوم حجت‌الاسلام کمال‌الدین رازینی، اظهار کرد: جذابیت رفتاری مرحوم حجت‌الاسلام کمال‌الدین رازینی در کنار ویژگی‌های مختلف ایشان  ایجاد الگوپذیری برای اطرافیان خود کرده بود.

وی ادامه داد: مرحوم رازینی با وجود حضور در دانشگاه و داشتن روحیه باز اما طلبگی خود را از دست نداده بود و  همچنان روحانی و طلبه و به قول خود آخوند دانشگاه بود و این دو در کنار هم از ایشان شخصیت رفتاری جذابی ساخته بود.

فرزند حجت‌الاسلام رازینی صراحت بیان و قانون مداری را از دیگر ویژگی‌های مرحوم «کمال‌الدین  رازینی» بیان کرد و گفت: یکی از جذابیت‌های وی در قانون مداری این بود که با وجود قانون مدار بودن اما این قانون مداری ایشان منجر به قفل شدن کارها نشده بود و در چارچوب بروکراسی گرفتار نمی‌شد و از مسیر دیگری  خلاقانه کارها را حل می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه مرحوم رازینی اصولی روشن و مشخص در دفاع از نظام و رهبری داشت، ادامه داد: خود را مرید رهبری می‌دانست و  تقید انقلابی ایشان منجر به بسته شدن دامنه ارتباط وی با اقشار مختلف نشده بود و مدارا را در کنار روحیه انقلابی خود حفظ کرده بود.

رازینی با بیان اینکه ایشان از دروغ، اسراف و بی‌اخلاقی بیزار بود، اضافه کرد: این ویژگی‌ها وی را قفل نمی‌کرد و در کنار آن در برابر چنین افرادی مدارا و دلسوزی داشت.

وی افزود: ایشان فرد ساده زیست بود و با وجود این ساده زیستی برای اعضای خانواده خود دردسر ایجاد نمی‌کرد و در این دوگانگی مدیریت داشت.

رازینی با تاکید بر اینکه باید از این رویکردها استفاده کنیم، گفت: مرحوم رازینی با وجود منطقی بودن اما روحیه‌ای شاعرانه و لطیف داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha