• چهارشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403092820486
  • خبرنگار : 50034

وزیر اسبق علوم، تحقیقات و فناوری:

وحدت در هدف و هم‌افزایی در عمل، مدنظر وحدت حوزه و دانشگاه باشد

وحدت در هدف و هم‌افزایی در عمل، مدنظر وحدت حوزه و دانشگاه باشد

ایسنا/همدان وزیر اسبق علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ظرفیت‌های علمی کشور در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها ظرفیت‌های بسیار بالایی است، گفت: در وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت آرمانی یا وحدت در هدف و هم‌افزایی در عمل باید مد نظر باشد.

منصور غلامی چهارشنبه ۲۸ آذرماه در مراسم نکوداشت مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین کمال‌الدین رازینی با عنوان «مثل پدر» به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه، با بیان اینکه مرحوم رازینی الگوی شاخص از علما در دانشگاه بودند، اظهار کرد: ایشان نماد عینی وحدت حوزه و دانشگاه بودند.

وی تصریح کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین مرحوم رازینی برای اساتید و محققین دانشگاه احترام خاصی قائل بود و به تخصص و دانش تجربی و علوم جدید بهای زیادی می‌دادند.

غلامی با بیان اینکه حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی به معنای واقعی ساده زیست بودند، بدون تظاهر و ریا باور بر ساده زیستی داشت، خاطرنشان کرد: ایشان رفتار  پدر گونه با تمام دانشگاهیان داشت به طوری که منجر به حل و کاهش مشکلات می‌شد.

وزیر اسبق علوم و تحقیقات با بیان اینکه مرحوم رازینی نقش آفرینی بسیاری در تقویت ارتباط دانشگاه با حوزه داشت، تأکید کرد: در حمایت از مجموعه‌های دانشگاهی نیز دانشجویان را به دور از رفتارهای خود به‌طور جدی مورد حمایت قرار می‌دادند.

وی با اشاره به اینکه مرحوم رازینی نفوذ کلام زیادی در بین دانشگاهیان داشتند، اظهار کرد: ایشان در زمینه حفظ و تقویت جایگاه دانشگاه در جامعه بسیار متعصب بود.

وی پرهیز از سوگیری در برخورد با گرایش‌های مختلف سیاسی را از دیگر ویژگی‌های مرحوم رازینی دانست و گفت: در محیط دانشگاه نقش تعدیل کننده و هماهنگ کننده داشت همچنین حضور فعال و مسئولانه در جلسات و شوراهای دانشگاه داشتند.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه سوگیری در نگرش‌های سیاسی نداشتند، در دوره‌های مختلف مدیریتی با مدیران ارتباط صمیمی داشتند.

غلامی یادآور شد: جلسه تفسیر قرآن از ابتدای حضور در دانشگاه راه‌اندازی کرد که باعث همگرایی اساتید شد و هنوز هم هر هفته ادامه دارد.

وی تصریح کرد: انتخاب این روز برای بزرگداشت مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی انتخاب خوبی است و مقارن بودن روز وحدت حوزه و دانشگاه حسن انتخابی بوده است.

غلامی گفت: وحدت حوزه و دانشگاه در متونی که از بزرگان در دسترس است، شاید یک شعار آرمانی تلقی کنیم، شعار آرمانی هدف را به ما نشان می‌دهد بنابراین اینکه بگوییم آیا به وحدت رسیده‌ایم یا خیر به نظر بنده محدود کردن این حرکت و جهاد است.

وی با بیان اینکه نزدیکی و هم‌افزایی حوزه و دانشگاه و اثرگذاری آن را در برهه‌هایی از تصمیم‌گیری‌ها دیده‌ایم، ادامه داد: این وحدت می‌تواند همچنان به عنوان یک هدف بزرگ و غایی برای نسل‌های متوالی یک آرمان باشد.

 عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا تاکید کرد: برای مسائل مفید در وحدت اگر تلاش بین علمای دانشگاهی و حوزوی صورت بگیرد به سمت دسترسی به این آرمان مهم جامعه را حرکت خواهد داد.

غلامی با تأکید براینکه تسری این نگاه به دانشجویان و طلاب از جانب اساتید ضمانت موفقیت این حرکت خواهد شد، افزود: اجتناب از تقابل و نقدهای یکسو و پرهیز برخوردهای تنگ‌نظرانه و نقدهای ناآگاهانه می‌تواند یکی از مواردی باشد که در هرمجموعه‌ای تذکر داده شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام کمال‌الدین (علیرضا) رازینی متولد سال ۱۳۲۸ ، استاد حوزه و دانشگاه، دارای دکترای معادل در رشته فلسفه و سوابق ۲۰ سال مسئولیت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه بوعلی‌سینا ، چهار سال امام جمعه موقت همدان و از مبارزان فعال و هماهنگ‌کننده جریان‌های سیاسی پیش از انقلاب سیاسی بود که در روز ششم اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ دار فانی را وداع گفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha