به گزارش ایسنا، این شکایت روز سهشنبه ارائه شد و اولین باری است که قربانیان نقض حقوق بشر، شکست وزارت امور خارجه آمریکا در تحریم واحدهای نظامی رژیم صهیونیستی را به چالش میکشند و آمریکا را اساسا در نقض فاحش حقوق بشر دخیل میدانند.
طبق گزارش روزنامه «گاردین»، از جمله شاکیان این پرونده میتوان به «امل غزه» نام مستعار یک معلم ریاضی از غزه که ۲۰ نفر از اعضای خانواده خود را از دست داده اشاره کرد.
همچنین نام افراد دیگری در میان شاکیان این پرونده از جمله «شوان جبارین» مدیر گروه حقوق بشر فلسطینی الحق، که ۶ سال بازداشت خودسرانه در کرانه باختری را تحمل کرد و همچنین «احمد مور» یک آمریکایی فلسطینیتبار در غزه که بارها به دلیل حملات رژیم صهیونیستی آواره شدهاند، دیده میشود.
این رسانه انگلیسی گزارش داد که این شکایت در دادگاه منطقهای واشنگتن دیسی تنظیم شده است.
«سعید عسالی» یک آمریکایی فلسطینیتبار که از زمان آغاز بمباران و تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه، ۶ نفر از اعضای خانوادهاش را از دست داده در میان شاکیان این پرونده حضور دارد و میگوید: «من اقوام نزدیک و خانوادههایی داشتهام که در حملات هوایی اسرائیل به قتل رسیدهاند. به عنوان یک آمریکایی، این نقض آشکار قوانین ما است و این نقضهایی است که وزارت امور خارجه ایالات متحده به طور فعال و تهاجمی انجام میدهد و در عین حال از دلارهای مالیاتی ما استفاده میکند.»
وزارت امور خارجه آمریکا هنوز به درخواست برای اظهار نظر واکنشی نشان نداده است.
از آغاز بمبارانهای مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در غزه و بعد در لبنان، ایالات متحده یکی از بزرگترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتشبس میزند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونتها و وادار کردن تلآویو برای خاتمه جنگ صورت نمیدهد. واشنگتن چندین دهه است که بزرگترین حامی صهیونیستهای تروریست بوده است و پول، اقلام نظامی و دانش فنی را در اختیار آنها قرار میدهد.
انتهای پیام
نظرات