• چهارشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۷
  • دسته‌بندی: دانشگاه‌های بین‌الملل
  • کد خبر: 1403092820210
  • خبرنگار : 71967

دانشگاه آکسفورد به دنبال درمان بیماری‌های غیر قابل درمان

دانشگاه آکسفورد به دنبال درمان بیماری‌های غیر قابل درمان

شورای تحقیقات پزشکی انگلستان در تلاش برای ایجاد درمان‌های پیشرفته جدید و تحول‌آفرین برای بیماری‌های غیرقابل درمان، قصد دارد دو مرکز برتر تحقیقاتی راه‌اندازی کند.

به گزارش ایسنا، قرار است دانشگاه آکسفورد یکی از این مراکز را رهبری و دیگری را به صورت مشترک رهبری کند. طبق اعلام رسمی، این همکاری‌های بین المللی هر کدام تا ۵۰ میلیون پوند در مدت ۱۴ سال دریافت خواهند کرد.

این مراکز بر اساس پیشرفت‌های اخیر در زمینه ژنومیک ساخته خواهند شد؛ روشی که براساس آن امکان شناسایی پایه‌های ژنتیکی بسیاری از بیماری‌ها و فرآیندها و همچنین پیشرفت در ویرایش ژنوم و سایر درمان‌های ژنی فراهم می‌شود.  این پیشرفت امکان ایجاد درمان‌هایی را برای بیماری‌های غیرقابل درمان فراهم می‌کند.

این مراکز رویکردهای مختلفی را برای تبدیل پیشرفت‌های ژنومیک به درمان بسیاری از بیماری‌ها اتخاذ خواهند کرد. برخی از این بیماری‌ها عبارتند از: بیماری قلبی، اختلالات شدید ایمنی، علل ژنتیکی نابینایی، بسیاری از اختلالات رشدی که کودکان را تحت تاثیر قرار می دهند از جمله مواردی که باعث تشنج شدید در نوزادان می شوند و بیماری های عصبی از جمله بیماری هانتینگتون.

یکی از این مراکز، مرکز تحقیقات در درمان‌های پیشرفته قلبی است که با همکاری بنیاد قلب انگلستان راه‌اندازی می‌شود و بر توسعه ژن درمانی برای بیماری‌های قلبی تمرکز خواهد کرد.  هدف آن توسعه اولین درمان‌ها برای تحریک، ترمیم و بازسازی قلب در بیماران پس از حمله قلبی و در افرادی خواهد بود که نارسایی قلبی دارند.

پروفسور پل رایلی، یکی از مدیران این در این باره توضیح داد: «برای مقابله با بیماری‌های غیرقابل درمان مانند بیماری‌های قلبی، بسیار مهم است که هر درمانی که توسعه می‌دهیم باید در سطح جهانی قابل اجرا و مقرون به صرفه باشد. هدف ما ارائه یک یا چند درمان پیشرفته جدید برای نارسایی قلبی است تا برای آزمایش‌های بالینی در هفت سال اول برنامه آماده شوند».

مرکز دیگر، مرکز تحقیقاتی در ژنومیک درمانی است که با ایجاد امکان تولید انبوه ژن درمانی‌های مقرون به صرفه و پیشرفته، اختلالات ژنتیکی نادر را قابل درمان خواهد کرد.  هدف آن توسعه درمان‌هایی برای اختلالات نادری است که باعث تشنج شدید در نوزادان و تاخیر در رشد عصبی و همچنین انواع خاصی از نابینایی و اختلالات ایمنی می‌شوند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha