• سه‌شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403092719662
  • منبع : نمایندگی گیلان

پژوهش‌سرای بوعلی سینا، الگویی موفق در مدیریت مشارکتی و مسئولانه

پژوهش‌سرای بوعلی سینا، الگویی موفق در مدیریت مشارکتی و مسئولانه

ایسنا/گیلان عملکرد پژوهش‌سرای بوعلی‌سینا از سال گذشته تا به امروز نشان‌دهنده تعهد، برنامه‌ریزی دقیق و تلاش جمعی تیم مدیریت آموزش و پرورش شهرستان و دانش‌آموزان این مجموعه است. اقدامات پژوهش سرا از جذب خیرین در حمایت مالی و معنوی، بهسازی فضا تا تشویق دانش‌آموزان و کسب رتبه‌های کشوری و استانی، تأثیر قابل‌توجهی در پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی جامعه دانش آموزی شهرستان داشته و می توان این مجموعه علمی را به عنوان نمونه‌ای از مدیریت مشارکتی و مسئولانه برشمرد.

در یک سال اخیر پژوهش سرای دانش‌آموزی بوعلی‌سینا بندرانزلی به لطف تصمیم های شایسته در سطح شهرستان و تعامل موثر با مجموعه آموزش و پرورش شهرستان، به یکی از مراکز موفق در حوزه علمی و پژوهشی تبدیل شده است. نتیجه اختتامیه هفته پژوهش استان گیلان با نقش آفرینی پژوهش سرای بوعلی‌سینا که برای دومین سال پیاپی میزبان این رویداد مهم بود گواه سطح مدیریت در شهرستان بندرانزلی، به عنوان نمونه‌ای از مدیریت مشارکتی و مسئولانه است که توانسته مجموعه‌های آموزشی و پژوهشی و دانش آموزی را همراه و همدل کند.

فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهش سرای دانش‌آموزی بوعلی‌سینا بندرانزلی در طول سال گذشته نشان‌دهنده تعهد، برنامه‌ریزی دقیق و تلاش جمعی تیم مدیریت آموزش و پرورش و دانش‌آموزان این مجموعه است. اقدامات پژوهش سرا در بخش‌های مختلف، از جذب خیرین در حمایت مالی و معنوی، بهسازی فضا تا تشویق دانش‌آموزان و کسب رتبه‌های کشوری و استانی، تأثیر قابل‌توجهی در پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی جامعه دانش آموزی شهرستان داشته است.

پژوهش سرای بوعلی سینا، الگویی موفق در مدیریت مشارکتی و مسئولانه

از برنامه های برجسته فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی می توان به میزبانی مراسم اختتامیه هفته پژوهش استان گیلان توسط پژوهش سرای بوعلی‌سینا که با حضور مسئولان استانی و دانش‌آموزان برتر برگزار شد اشاره کرد. در این مراسم از دانش‌آموزان برگزیده با حمایت نهادهای مختلف، از جمله شهرداری و خیرین، تجلیل به عمل آمد. از دیگر موارد مهم و تغییرات چشمگیر، بهسازی و تجهیز فضای پژوهش سرا و بازسازی کامل ساختمان در دو طبقه برای فراهم کردن محیطی مناسب برای فعالیت‌های علمی و تفریحی و آموزشی است. ارتقای امکانات آموزشی و پژوهشی برای ایجاد فضای انگیزشی، کسب رتبه‌های برتر استانی و کشوری و انتخاب دو دانش‌آموز در محور گیاهان دارویی (گیله‌دوا) که رتبه اول کشوری را کسب کردند بخشی از موفقیت های گیلان در این حوزه بود.

رونمایی از نشریه «پژوهش‌جیگا» و انتشار چکیده مقالات و دستاوردهای علمی دانش‌آموزان و معلمان با هدف ترویج فرهنگ پژوهش برای نخستین بار، مقدمه‌ای برای اقدامات گسترده‌تر در حوزه انتشار محتواهای علمی در بندرانزلی است؛ تعامل و حمایت هیئت امنای پژوهش سرا برگزاری منظم جلسات فصلی با حضور اعضای هیئت امنا شامل نمایندگان نهادهای مختلف و خیرین، پشتیبانی کامل مالی و معنوی از سوی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی و تمرکز بر افزایش مشارکت دانش‌آموزان در مسابقات علمی، هدف‌گذاری برای افزایش تعداد برگزیدگان استانی و کشوری در سال جاری با ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان و دبیران از نقاط قوت فعالیت های یک سال اخیر این مجموعه علمی به شما می رود که در نوع خود در استان کم نظیر است.

پژوهش سرای بوعلی سینا، الگویی موفق در مدیریت مشارکتی و مسئولانه

به راستی می توان گفت پژوهش سرای دانش‌آموزی بوعلی‌سینا با رویکردی برنامه‌محور و حمایتی قوی از سوی مدیریت آموزش و پرورش و هیئت امنا، به الگویی موفق در میان پژوهش سراهای استان گیلان و به نوعی کشور تبدیل شده است. دستاوردهای این پژوهش سرا نه تنها نشان از توانمندی دانش‌آموزان و دبیران راهنما و ظرفیت های موجود در استان دارد، بلکه تأکیدی بر ضرورت ادامه این رویکردها برای تربیت نسلی خلاق و پژوهشگر است که قطعا نقش اداره کل آموزش و پرورش در حمایت از چنین ظرفیت هایی می تواند پر رنگ تر از همیشه باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha