دکتر محمد حسن محمدی، شامگاه دوشنبه ۲۶ آذر در جمع اعضای مجمع خیرین سلامت سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به اینکه۲۵ مرکز بهداشتی در شهر زاهدان بصورت استیجاری هستند، حضور خیرین در تامین زمین و ساخت مراکز بهداشتی، باعث افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت خواهد شد.
وی بر استفاده صحیح از ظرفیت خیرین در برنامههای سلامت تاکید کرد و افزود: به منظور بهره مندی حداکثری مردم و رفع کمبودها، ضرورت دارد مجمع خیرین سلامت با همکاری دانشگاه در مسیر استفاده بهینه از این ظرفیتها حرکت کنند و به گونهای باشد که مردم از بیشترین نفع بهره مند شوند.
محمود طاهری، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: از ابتدای راه اندازی مجمع خیرین سلامت در استان تاکنون ۴۴ پروژه بهداشتی و درمانی با مشارکت خیرین در سطح استان به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۹ پروژه بهداشتی و درمانی در حال ساخت است که ۵ پروژه در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان علاوه بر ساخت و تجهیز پروژه ها، در تامین هزینه بیماران نیازمند نیز مشارکت دارد، تصریح کرد: در یک سال گذشته هزینه درمان ۳ هزار ۷۰۰ نفر بیمار نیازمند پرداخت شده و همچنین ۴ هز ار ۷۰۰ بسته غذایی نیز به خانواده بیماران نیازمند نیز اهدا شده است.
احمد بامری، مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: در ۶ ماه اول امسال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبارات از طریق مجمع خیرین سلامت برای ساخت پروژههای بهداشتی و درمانی و سایر بخشهای دانشگاه جذب شده است.
انتهای پیام
نظرات