• یکشنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403092518341
  • خبرنگار : 50187

در راستای سرمایه‌گذاری در زنجیره مس صورت گرفت

عملیات اجرایی در محدوده معدنی مس زاغ‌دره ارزوئیه آغاز شد 

عملیات اجرایی در محدوده معدنی مس زاغ‌دره ارزوئیه آغاز شد 

ایسنا/کرمان عملیات استخراج معدن و بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره مس زاغ‌دره شهرستان ارزوئیه با ظرفیت سالانه ۱۰ هزار تن، امروز ۲۵ آذرماه در سفر استاندار کرمان آغاز شد. 

این مراسم با حضور محمدعلی طالبی استاندار کرمان، سردار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، فرماندار ارزوئیه و مدیران شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان انجام شد. 

استاندار کرمان در این مراسم گفت: امروز شاهد شروع بهره‌برداری از معدن زاغ‌دره و همچنین احداث کارخانه کنسانتره ۱۰ هزار تنی این معدن هستیم، کاری که با مشارکت هلدینگ معدنی و همچنین قرارگاه خاتم‌الانبیا انجام خواهد شد و این مشارکت الگویی‌ برای سایر فعالیت‌های اقتصادی استان خواهد بود. 

محمدعلی طالبی گفت: این معدن در مساحت ۳۲ کیلومترمربع به بهره‌برداری خواهد رسید و با ایجاد سرمایه‌گذاری حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومانی در معدن و کارخانه کنسانتره، یک اتفاق خوب در مسیر توسعه استان است و امیدواریم ۱۰۰۰ نفر اشتغال را در شهرستان ارزوئیه شاهد باشیم. 

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت معدن در ارزوئیه، شروعی برای ‌فعالیت‌های دیگری است که در این شهرستان صورت خواهد گرفت تا هم مشکل اشتغال این شهرستان ‌حل شود و هم شاهد افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه‌های دیگر بخش معدن، صنعت، صنایع تبدیلی کشاورزی و همچنین رونق و رشد گردشگری در این منطقه باشد. 

استاندار کرمان بر ضرورت جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی و معدنی تأکید کرد و گفت: برنامه‌هایی هم برای افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی و توسعه صنایع تکمیلی خواهیم داشت.

وی همچنین به ضرورت همدلی و همکاری مسئولان برای گشودن قفل‌های موجود در صنعت و گردشگری اشاره کرد و گفت: امیدوارم استان کرمان به یکی از مقاصد گردشگری مهم کشور تبدیل شود. 

طالبی با تاکید بر عزم جدی مسئولان برای تحقق پروژه‌های بزرگ، از حمایت‌های همه جانبه مردم و مسئولان در راه توسعه پایدار استان کرمان گفت: این پروژه‌ها نشانه‌ای از حرکت رو به جلو برای ایجاد فرصت‌های جدید شغلی و توسعه پایدار در شهرستان ارزوئیه و دیگر مناطق استان هستند.

بنابراین گزارش، این پروژه در راستای راهبری اکتشاف تکمیلی، استخراج معدن و احداث کارخانه تغلیظ کنسانتره مس به ظرفیت ۱۰ هزار تن در سال، با مساحت ۳۲.۶ کیلومتر مربع، ذخیره هشت و نیم میلیون تن مس با عیار ۰.۳۷ درصد، میزان سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیارد ریال و حجم عملیات معدن‌کاری ۷۵ میلیون تن است.  

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha