حجتالاسلام سعید جزائی، با اشاره به اجرای طرح کشوری «قاضی در مدرسه» در استان، اظهار کرد: با هدف ارتقای سطح سواد حقوقی دانشآموزان و کاهش میزان جرم و بزهکاری در میان آنان، طرح قاضی در مدرسه با محوریت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان و با همراهی اداره کل آموزش و پرورش در استان مرکزی اجرا میشود. در این طرح، قضات دادگستری در ساعات آموزشی در مدارس حضور پیدا میکنند و به دانشآموزان آموزشهای لازم، مفاهیم حقوقی و فرآیندهای قضایی را ارائه میدهند تا آنان با حقوق و وظایف قانونی خود آشنا شوند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اهمیت اجرای این طرح، اظهار کرد: آگاهسازی دانشآموزان از خطرهای بزهکاری اجتماعی و آموزش حقوقی با توجه به مقتضیات سنی و حساسیتهای دوران بلوغ و بحران هویت در این برهه سنی و خطراتی همچون آشنایی با افراد نااهل بسیار مهم و نکته ظریف و مهمی است که در این آموزشها باید مد نظر قرار گیرد.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان مرکزی اضافه کرد: هوشیاری و هدایت افراد در این سنین نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد، جرائم اینترنتی و آسیبهای ویژه مجازی دارد و در کنار آن، آگاهسازی والدین و معلمان بسیار اثرگذار است.
جزائی با اشاره به گسترش استفاده از فضای مجازی در بین جوانان، نوجوانان و حتی کودکان افزود: دسترسی آسان به فضای گسترده اینترنت، باعث ورود خرده فرهنگ تهاجمی کشورهای دیگر به کشور شده است که در بسیاری از مواقع باعث بروز بیحیایی، بیپروایی، بیخیالی و حتی ترویج بیعفتی در شهرها به خصوص شهرهای بزرگ و موجب نگرانی برای خانوادهها و جامعه شدهاست که در صورت ناشناخته ماندن و رصد نشدن و جلوگیری نکردن از آنها، اثرات مخربی بر جامعه ایرانی-اسلامی خواهد داشت و شکاف بین نسلی بیشتری بین فرزندان و والدین ایجاد میکند.
به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری استان مرکزی، وی در پایان گفت: قرار است در این طرح با استفاده از ظرفیتهای سایر دستگاهها و متخصصان، قضات و سایر کارشناسان با حضور در مدارس، دانشآموزان را با مسائل حقوقی، مفاهیم جرم و راهکارهای پیشگیری از آن مطلع کرده و اطلاعات و تجربیات مفیدی به دانشآموزان، اولیا و کارکنان انتقال داده شود.
انتهای پیام
نظرات