• شنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۶
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403092417695
  • خبرنگار : 71951

سرپرست مرکز تحقیقات و امور کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران بیان کرد

استفاده از فناوری‌های نوین، کلید ارتقای بهره‌وری کشاورزی

استفاده از فناوری‌های نوین، کلید ارتقای بهره‌وری کشاورزی

ایسنا/تهران سرپرست مرکز تحقیقات و امور کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران در نشست هفته پژوهش بر اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین و انتقال دانش پژوهشی به مزارع برای افزایش بهره‌وری کشاورزی تاکید کرد.

«مسعود ترابی» در نشست ویژه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری با عنوان «میزان نفوذ دانش به مزارع» بر لزوم به‌کارگیری فناوری‌های نوین و انتقال دستاوردهای پژوهشی به کشاورزان تاکید کرد.

وی در ابتدای صحبت‌های خود، با اشاره به اهمیت پژوهش در بخش کشاورزی گفت: هدف از پژوهش‌ها نه تنها تولید دانش، بلکه ورود آن به عرصه‌های واقعی کشاورزی است تا راندمان تولید، کاهش مصرف آب، انرژی و هزینه‌ها، و بهبود کیفیت و کمیت محصول در این حوزه تحقق یابد.

سرپرست مرکز تحقیقات و امور کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران همچنین به چشم‌انداز آینده اشاره کرد و گفت که در سال آینده مزارع فناور و نوآور راه‌اندازی خواهند شد تا با استفاده از دستاوردهای علمی و فناوری‌های نوین، بهره‌وری کشاورزی را ارتقا دهند.

ترابی افزود: هدف ما این است که با همکاری نزدیک‌تر با کشاورزان و انتقال دانش به مزارع، کشاورزی کشور را به سمت دانش‌بنیان شدن سوق دهیم. در ادامه، ترابی گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران ارائه داد.

وی به برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی در سال جاری اشاره کرد که شامل دوره‌های ملی و استانی بوده و تاثیر زیادی در بهبود مهارت‌های کشاورزان و ارتقای دانش آنها داشته است.

سرپرست مرکز تحقیقات و امور کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران همچنین به برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه انتقال یافته‌های تحقیقاتی، به ویژه در استان تهران، اشاره کرد و افزود: این دوره‌ها نه تنها در سطح استانی، بلکه از کشورهای دیگر نیز تماس‌هایی برای دریافت اطلاعات و نحوه برگزاری آنها دریافت کرده‌ایم.

وی در حوزه مدیریت مصرف آب، ترابی به برگزاری دوره‌های آموزشی در خصوص استفاده از ارزن به عنوان جایگزینی برای ذرت اشاره کرد و گفت: با استفاده از ارزن به جای ذرت، می‌توانیم مصرف آب را به طور قابل توجهی کاهش دهیم.

سرپرست مرکز تحقیقات و امور کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران در پایان به موفقیت‌های مرکز تحقیقات در حوزه دام تصریح کرد: با وجود محدود بودن تعداد محققان در این حوزه، توانسته‌ایم یکی از بزرگ‌ترین گام‌ها را در سطح کشور برای افزایش ضریب تبدیل غذا به عضله برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha