• شنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403092417515
  • خبرنگار : 50022

سرپرست دانشگاه خوارزمی:

دانشگاه‌های ایران به کارخانه تربیت نیروی رایگان برای کشورهای خارجی تبدیل شده‌اند

دانشگاه‌های ایران به کارخانه تربیت نیروی رایگان برای کشورهای خارجی تبدیل شده‌اند

ایسنا/البرز سرپرست دانشگاه خوارزمی گفت: سیستم آموزشی ایران مانند کارخانه‌ای شده که برونداد خود را به طور مجانی در اختیار جوامع دیگر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، دکتر بیژن عبدالهی در اختتامیه هفته پژوهش استان البرز که روز شنبه ۲۴ آذر در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: جامعه علمی استان انتظار داشت استاندار البرز که در تمام جلسات مربوط به هفته پژوهش غیبت داشتند؛ حداقل در این اختتامیه حضور داشته باشند. البته جای خالی استاندار را معاون ایشان پر کرده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه در بخش پژوهش کشور یک جای کار می‌لنگد و مغفول واقع شده است؛ افزود: این حلقه مفقوده در دانشگاه و آموزش و پرورش است. سوال اینجاست که آیا جوامع دیگر هم مانند ما هر سال هفته پژوهش دارند یا پژوهش در جامعه آنان جاری و ساری است؟

وی ادامه داد: فلسفه زندگی بشر یادگیری است و این تفاوت ما با سایر موجودات است. همه جوامع به دنبال توسعه هستند و ریشه توسعه انسانی در پژوهش است.

سرپرست دانشگاه خوارزمی ادامه داد: ما باید به معلم و دانش‌آموز چگونه پژوهش کردن را یاد دهیم ولی پژوهش در نظام آموزشی ما به یک حلقه گمشده تبدیل شده و مغفول مانده است.

وی با گلایه از دست‌اندازی به اراضی دانشگاه خوارزمی به عنوان محیط یادگیری و پژوهش، خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب وسعت اراضی این دانشگاه ۴۰۰ هکتار بود اما امروز ۲۰۰ هکتار آن باقی مانده است. بسیاری از تجهیزاتی که امروز همچنان در آزمایشگاه‌ها و دانشکده‌های این دانشگاه استفاده می‌شود مربوط به همان دوره است. از مسئولان می‌خواهیم به جای کم کردن محیط این دانشگاه، آن را بسط دهند. این ثروت همگان و آیندگان است.
 
سرپرست دانشگاه خوارزمی گفت: چند سال است که درباره لزوم خانه‌تکانی در دانشگاه هشدار داده‌ایم. اگر در دانشگاه خانه‌تکانی نکنیم دیگر هیچ کس به دانشگاه نخواهد آمد چون نسل امروز جلوتر حرکت می‌کند.

وی در ادامه گفت: با تمام ویژگی‌های مثبتی که ایران دارد؛ اما سیستمی در کشور طراحی شده که نیروی آموزش دیده برای جوامع دیگر تربیت می‌کند. گویی کارخانه‌ای ساختیم که برونداد خود را مجانی در اختیار دیگران قرار می‌دهد در حالی که این چراغ به خانه رواست. مکانیسم و شیوه آموزش باید تغییر کند تا دانشگاه کارآفرین به جامعه تحویل دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha