محمد خانچی امروز در دیدار جبار علی ذاکری مدیرعامل شرکت راهآهن با اشاره به اهمیت حمل و نقل ریلی در استان اظهار کرد: با توجه به وجود بنادر استان خوزستان به ویژه بندر امام خمینی (ره) به عنوان ورودی کالاهای اساسی به کشور، پایانههای مرزی، صنایع بزرگ، منطقه آزاد اروند و…، اهمیت حمل و نقل ریلی به ویژه در حوزه جابهجایی بار را دو چندان کرده است.
وی کالاهای اساسی، محصولات نفتی برای صادرات، مواد اولیه فولاد خوزستان یا مواد صادراتی این صنعت را عمده بارهایی عنوان کرد که در راهآهن جنوب جابهجا میشود.
معاون استاندار خوزستان اظهار کرد: در مجموع مصرف انرژی برای جابهجایی هر یک تن بار از طریق ریل در مقایسه با جاده یک هفتم است. در حوزه مسافر نیز به ازای هر نفر جابه جایی ۲۰ سیسی صرفهجویی در مصرف انرژی محقق میشود.
خانچی به بهرهبرداری خط دو راهآهن اندیمشک به اهواز اشاره کرد و ادامه داد: در سه سال اخیر با شتابی که در حوزه زیرساخت ریلی انجام شد، در مدت کوتاهی شاهد بهرهبرداری خط دوم اندیمشک به اهواز بودیم که امیدواریم در آینده با جدیت مسئولین و تامین اعتبار شاهد خط دوم به بندر ماهشهر هم باشیم.
وی به زیرساختهای ایستگاههای راهآهن اشاره کرد و گفت: توسعه ایستگاههای راهآهن و همچنین افزایش واگنهای مسافرتی درون استانی و برون استانی همچون مشهد مقدس، از مطالبات مردم استان هستند که انتظار داریم در خصوص رفع این مشکلات تسریع شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان در خصوص احداث خط ریلی شلمچه – بصره اظهار کرد: احداث این خط ریلی انتظار ۵۰ ساله دو کشور است که خوشبختانه با پیگیری مدیران کشوری و استانی، احداث این پروژه مهم و برون مرزی آغاز شد. احداث خط ریلی شلمچه به بصره طی دو سال اخیر آغاز شده است انتظار میرود این پروژه، با جدیت و پیگیری مستمر تکمیل شود و برکات فراوانی برای استان به همراه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات