سردار سلیمانی فرمانده سازمان بسیج مستضعفان در ارتباط ویدئوکنفرانسی با این مراسم گفت: استان کرمان از نظر حجم شرکتکنندگان در رویداد رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داد و تولید محتوا فارغ از اندازهگیریهای کمی، یک اقدام ضروری، انقلابی و تحسینبرانگیز تلقی میشود. این جهت میتواند استان کرمان را از لحاظ کیفیت در صدر قرار دهد.
وی برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال به صورت فصلی را ضروری خواند و افزود: ظرفیتهای خوبی در استان کرمان وجود دارد که باید به کارگاههای تولید محتوا تبدیل شوند و با حضور جوانان و نوجوانان به صورت متعدد شکل بگیرند و استعدادها خودشان را منسجم کنند و سازماندهی شوند و حتماً در مراحل مقدماتی و رشد و اعتلا مورد حمایت سازمان بسیج قرار خواهند گرفت.
وی اضافه کرد: از مسئولان شهرستان رفسنجان که این رویداد را میزبانی کردند قدردانی میکنیم. کرمان در این موضوع مهم و راهبردی استان نمونه است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: مرکز راهبردی دشمن که برای تحریف و دروغ، نقاط ضعف را بزرگ و نقاط قوت را کوچک جلوه دادن در سه شیفت کار میکنند، حوزه فضای مجازی و رسانه است.
سردار محمدعلی نظری خواستار برگزار شدن فصلی رویداد تولید محتوای دیجیتال شد و گفت: اگر این امکان فراهم شود شاهد رقابت سالم، تولیدات فاخر، کشف استعدادها، توانمندسازی، آموزش، تبادل افکار و اندیشهها، الگوسازی و سازماندهی و ساختارمندی فضای مجازی خواهیم بود.
وی بیان کرد: ما باید روزانه رزمایش رسانهای داشته باشیم چون در همین موضوع سوریه ۷۰ درصد رسانه کار کرد و ۳۰ درصد روی میدان کار کردند. پمپاژ ناامیدی دشمن از طریق رسانه صورت میگیرد بنابراین کار رزمایش رسانه و فضای مجازی باید روزانه، شبانهروزی و دائم مرکز راهبردی تولید برای مقابله و آفند باشد و ما آمادگی این مسئله را داریم.
مدیر روابطعمومی شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در سخنانی بهصورت ارتباط ویدئوکنفرانسی خطاب به شرکتکنندگان در رویداد، گفت: در شرایط کنونی جامعه نیاز به جهاد تبیین داریم و اهمیت این موضوع بر کسی پوشیده نیست. بحث جهاد تبیین نیز وظیفهای همگانی است.
قنبری افزود: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران طرح «کیمیا» را که تولید یک میلیون تن کاتد است در صنایع مس شروع کردهاند و جلو بردند و با تلاش کارکنان، مهندسان و مدیران شرکت مس پیشرفت قابل توجهی داشته است و خوشحال شدم که طرح کیمیا یکی از بخشهای مسابقه این رویداد بوده است.
وی بیان کرد: این روزها نیاز داریم که توانمندیهای ایران قوی را به نمایش بگذاریم. بخش عمده جهاد تبیین و اطلاعرسانی هنرمندانه همین تلاشی است که شما انجام میدهید.
قنبری از مسئولان استانی و شهرستان رفسنجان قدردانی کرد و افزود: ما به شما قول میدهیم در بحث جهاد تبیین و اطلاعرسانی هنرمندانه هر جا که نیاز باشد در کنار شما باشیم به عنوان یک بسیجی و سرباز کوچک حضور خواهیم داشت.
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان نیز از برگزارکنندگان این رویداد قدردانی کرد و گفت: دشمن در حوزه تولید محتوا و فضای دیجیتال در صدد آسیب زدن به کشور ماست که باید در این زمینه قوی عمل کنیم و برگزاری این رویدادها به این مسئله کمک میکند.
امیر حسنزاده افزود: اقتصاد دیجیتال در برخی کشورها صنعت دوم بهشمار میرود و با توجه به ظرفیتهای اقتصادی استان، میتوان این ارتباط را برقرار کرد و در زمینه این صنعت اقدام کرد. باید این رویدادها ادامه داشته باشد.
فعالیت ۲۰۰۰ واحد فناور در استان کرمان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان نیز کیفیت این رویداد را نسبتبه سالهای گذشته بالاتر برشمرد و گفت: کیفیت کارها بالاست اما روی نوع داستان و روایتگری باید بیشتر کار شود تا این داستان بیشترین تاثیر را بر ذائقه مخاطب بگذارد.
حسین ساجدیفر افزود: رسانه روز به روز با اهمیت بالاتری حرکت میکند و گروههای بسیجی دغدغهمند میتواند ما را در بخشی از کار، بیمه کند.
وی بیان کرد: بالغ بر ۲۰۰۰ واحد فناور در استان کرمان داریم که همه آنها میتوانند دانشبنیان شده و از مواهب آن بهرهمند شوند. پیشنهاد میکنم تیمهای شرکتکننده در این رویداد نیز موضوع شرکت دانشبنیان را انجام دهند و از مزایای آن از جمله معافیت چند ساله مالیاتی و استفاده از تسهیلات کمبهره استفاده کنند.
فرماندار رفسنجان نیز در سخنانی فضای مجازی و رسانه را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: کرمان در حوزه تولید محتوا حرف برای گفتن در کشور دارد و امیدواریم از این محتواها در فضای مجازی استفاده شود.
لزوم استمرار این جریان مستمر فرهنگی به شکل فصلی
مسئول فضای مجازی سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این مراسم با اشاره به آغاز ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج پس از فرمان سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج، اظهار کرد: ۲۰۰ نفر در قالب ۵۰ تیم در این رویداد در رشتههای پویانمایی، بازیسازی، نرمافزار، پوستر و کلیپ شرکت کردند.
حسین باقری برگزاری این چنین رویدادها را سبب شکوفایی استعدادها دانست و خواستار توسعه آن در سطح بسیج دانشآموزی و دانشجویی شد و گفت: داوران این رویداد در سطح ملی بودند و تیمهای این رویداد آماده اجرای پروژهها در سطح سازمان بسیج هستند. باید این جریان مستمر فرهنگی به شکل فصلی استمرار داشته باشد.
دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان نیز در سخنانی با اشاره به برگزاری موفقیتآمیز رویداد ششم تولید محتوای دیجیتال بسیج، گفت: استعدادهای فراوانی در جوانان به ویژه دانش آموزان و دانشجویان موج میزند و برگزاری این رویدادها بستری برای به منصه ظهور رساندن این استعدادهاست. مرکز رشد واحدهای فناور آمادگی پذیرش تیمهای نوپای این رویداد را دارد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان رویداد تولید محتوای دیجتال تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات