به گزارش ایسنا، این نوع جدید باتری پتانسیل تامین انرژی دستگاهها برای هزاران سال را دارد و آن را تبدیل به یک منبع انرژی فوقالعاده طولانی مدت میکند. در این باتری از ایزوتوپ رادیواکتیو، کربن ۱۴، که به دلیل استفاده از آن در تاریخ سنجی رادیوکربن معروف است، استفاده میشود.
باتریهای الماس را میتوان در دستگاه های پزشکی مانند ایمپلنت های چشمی، سمعک ها و ضربان سازها استفاده کرد که نیاز به جایگزینی و ناراحتی بیماران را به حداقل میرساند. باتریهای الماسی را میتوان در محیطهای شدید - هم در فضا و هم روی زمین - استفاده کرد، جایی که جایگزینی باتریهای معمولی عملی نیست. این باتریها همچنین هزینهها را کاهش داده و طول عمر عملیاتی را افزایش میدهند.
پروفسور تام اسکات، پروفسور مواد در دانشگاه بریستول، در مورد این محصول جدید می گوید: «فناوری ما میتواند طیف وسیعی از کاربردهای مهم از فناوری های فضایی و دستگاه های امنیتی گرفته تا ایمپلنت های پزشکی را پشتیبانی کند. ما هیجانزدهایم که میتوانیم همه این احتمالات را با همکاری با شرکای صنعت و تحقیقات در چند سال آینده بررسی کنیم».
عملکرد باتری الماس کربن ۱۴ مشابه پنلهای خورشیدی است که نور را به الکتریسیته تبدیل میکنند، اما به جای استفاده از ذرات نور (فوتون)، الکترونهای متحرک سریع را از درون ساختار الماس جذب میکنند.
انتهای پیام
نظرات