مهدی زندیه وکیلی، ۲۰ آذر در شورای هماهنگی دانشگاههای استان مرکزی اظهار کرد: بنده به تمام مسائل نقاط مختلف استان آشنایی دارم و علاقمندم در حل مسائل استان، رویکرد علمی و دانشگاهی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در اداره استان باید از افراد دانشگاهی استفاده کنیم افزود: کاری که توسط دانشگاه انجام میشود، باید حل مسائل جامعه باشد.
زندیه وکیلی با تاکید بر لزوم انجام کارهای محتوایی و نرم افزاری تصریح کرد: مهمترین عامل پیشرفت دانشگاهها و استان، توسعه نیروی انسانی و توسعه ارتباطات بین المللی است.
استاندار مرکزی اضافه کرد: باید به دنبال کیفیت آموزش باشیم و این همان کاری است که باید در دانشگاههای استان انجام دهیم.
وی با اشاره به شناسایی مسائل استان مرکزی گفت: حل مسائل استان باید در دستور کار دانشگاههای این استان قرار بگیرد و حداقل یک درصد از پایان نامههای دانشجویان مرتبط با مسائل استان باشد.
زندیه وکیلی اضافه کرد: ارتباط و اقدامات پژوهشی و آموزشی مشترک دانشگاههای استان باید بیشتر شود و از ظرفیتها، امکانات و زیرساختهای یکدیگر استفاده کنند.
وی با بیان اینکه شهرستانهای استان نیاز به نیروی کار با مهارت دارند، گفت: دانشگاههای استان باید به صورت تخصصی به تربیت نیروهای انسانی مورد نیاز منطقه خود بپردازند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه من دانشجویان فعال و علاقهمند بومی میخواهم گفت: از چنین دانشجویانی میتوانیم در حل مسائل استان استفاده کنیم. فرصت کار آموزی، فرصت خوبی برای دانشجویان است و دستگاههای اجرایی حتما بایستی دانشجویان کارآموز را به درون خود راه دهند.
زندیه وکیلی با بیان اینکه باید نگاه کلی به حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم گفت: فاصله بین مردم و حکومت زیاد شده است و دشمن تلاش میکند این را بیشتر کند. اگر این فاصله کم باشد، هیچ دشمن خارجی و داخلی نمیتواند به این نظام آسیب برساند.
وی افزود: مسائل دانشجویان بایستی گفته شود و برای حل این مسائل راهکارهایی اندیشیده شود. مسئولین باید بیشتر در بین دانشجویان و جوانان باشند و رئیس یک دانشگاه باید به حل مسائل تمام دانشجویان بپردازد.
استاندار مرکزی اضافه کرد: هر دانشگاه استان، یک رشته تخصصی را به عنوان قطب آن رشته، در استان معرفی کند و بقیه دانشگاهها با آن دانشگاه همکاری کنند.
بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با تاکید بر لزوم حضور مسئولین اجرایی در کنار دانشجویان گفت: در حوزه دانشگاهها نیاز است اختیارات بیشتری به استانداران و استانها داده شود.
وی تصریح کرد: باید توجه ویژهای به دانشجویان بینالملل شود و اطلاعات بیشتری از آنها داشته باشیم. این دانشجویان بایستی در خوابگاههای تحت کنترل خود دانشگاهها استقرار داشته باشند.
مجتبی ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک نیز اظهار کرد: تنظیم سند اقتصاد هایتک باید در دست اقدام قرار بگیرد و باید ثروت کشور را به سمت اقتصادی که سهم فناوری در آن بالاست پیش ببریم.
وی افزود: اگر این اتفاق رخ ندهد، به سمت ورشکستگی میرویم. استان مرکزی میتواند محور و الگو در این موضوع باشد.
ذوالفقاری با تاکید بر ضرورت بکارگیری نسل جدید افزود: ما باید به دانشجویان ماموریت بدهیم و مهارتهای دانش محور دانشجویان را افزایش دهیم.
انتهای پیام
نظرات