• سه‌شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403092015003
  • خبرنگار : 71974

نویسنده کتاب متاستاز اسرائیل در دانشگاه تهران مطرح کرد:

سبک زندگی غزه، الگویی برای بازگشت به کرامت انسانی

سبک زندگی غزه، الگویی برای بازگشت به کرامت انسانی

نویسنده کتاب متاستاز اسرائیل با اشاره به وضعیت مردم غزه، سبک زندگی آن‌ها را الگویی برای جهان دانست که با تقویت پیوندهای اجتماعی، تعامل همگانی را برای بقای جمعی محقق کرده است.

به گزارش ایسنا، کورش علیانی، نویسنده کتاب متاستاز اسرائیل و پژوهشگر، امروز در نشست «دانشجو، جهان و فلسطین» که در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: «همبستگی در برابر خطر معنا پیدا می‌کند و امروز چهار خطر اساسی انسان و جهان را تهدید می‌کند: اختلاف طبقاتی، فساد، تبعیض، و نابودی محیط زیست. این خطرها از کوچک‌ترین سطوح زندگی فردی تا بالاترین سطوح جهانی گسترده شده‌اند و جلوه‌های مختلفی از نوع غلط زندگی انسان و اداره جهان هستند که با نام‌هایی همچون استعمار، امپریالیسم و سرمایه‌داری شناخته می‌شوند.

وی افزود: هرچند انسان‌ها برای دفاع در برابر مهاجمانی که این خطرها را ایجاد کرده‌اند، نیاز مبرم و قطعی به سلاح دارند، اما این جنگ تنها با سلاح پایان نمی‌پذیرد. پایان این جنگ در گرو تغییر فرهنگ مصرف، رفع تبعیض و استعمار، و دستیابی به فرهنگ انسانی و سبک زندگی سالم است.

علیانی تصریح کرد: برای رسیدن به این سبک زندگی، راهی طولانی در پیش داریم و تلاش فراوانی لازم است. نباید فراموش کنیم که پیروزی را هیچ‌گاه در سینی به کسی تقدیم نمی‌کنند.

این پژوهشگر با اشاره به وضعیت غزه عنوان کرد: در این میان، ما در غزه با سبک زندگی انسانی‌ای مواجه هستیم که نه‌تنها مصرف‌گرا نیست، بلکه پیوندهای اجتماعی را نیز تقویت و سازنده کرده است. فشارها و کمبودهای فراوانی که در هر جای دیگری از جهان ممکن بود به بروز درگیری‌های شدید بینجامد، در غزه به رفتارهای متفاوتی منجر شده است. رفتار مردمی در غزه نمونه‌ای از تعامل همگانی برای بقای جمعی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این سبک زندگی می‌تواند پیشنهادی جهانی برای اصلاح شیوه زندگی و بازگشت از ورطه نابودی به نشاط و سازندگی باشد. این نبرد، نبردی است که نمی‌توان آن را متوقف کرد. در یک نبرد مرگ و زندگی، توقف معنایی ندارد. یا پیروز می‌شویم و جهان را حفظ می‌کنیم یا باز هم پیروز می‌شویم و جهان را حفظ می‌کنیم. راه دیگری وجود ندارد، چرا که این نبرد بر سر بودن یا نبودن کرامت انسانی، عدالت و حیات در سراسر کره زمین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha