• سه‌شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403092014765
  • خبرنگار : 50023

رئیس جهاددانشگاهی استان البرز تاکید کرد

مناظرات دانشجویی، راهی برای گسترش آزاداندیشی و ارتقای علمی کشور

مناظرات دانشجویی، راهی برای گسترش آزاداندیشی و ارتقای علمی کشور

ایسنا/البرز رئیس جهاددانشگاهی استان البرز بر گسترش فرهنگ آزاداندیشی در جامعه علمی کشور تأکید کرد و گفت: مناظرات دانشجویی به تقویت فضای گفت‌وگو و پرورش ذهن‌های پرسشگر دانشجویان کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، غلامرضا اسکندریان روز سه‌شنبه ۲۰ آذرماه در مراسم اختتامیه اولین جشنواره دانشجویان نخبه و برگزیده پژوهشی و افتتاحیه سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی استان البرز که با حضور اساتید، دانشجویان و پژوهشگران برتر استان در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، اظهارکرد: برای من مایه افتخار است که این تبریک را به تمامی دانشجویان عزیز استان، به ویژه دانشجویان برجسته و نخبه، تقدیم کنم.

وی گفت: باید به فلسفه این مناسبت‌ها توجه داشته باشیم. مناسبت‌ها و مراسم‌های این‌چنینی تنها یک یادآوری ساده نیستند، بلکه فرصتی هستند تا رسالت اصلی‌مان، یعنی جست‌وجوگری، پژوهش، یادگیری و ارتقای کیفیت زندگی و جامعه را فراموش نکنیم.

اسکندریان توضیح داد: با توجه به تراکم برنامه‌ها در این ایام، از این فرصت استفاده می‌کنیم و علاوه بر اختتامیه‌ای که برای تقدیر از دانشجویان نخبه و برگزیده برگزار می‌شود، شاهد آغاز سیزدهمین دوره مناظرات دانشجویی استان البرز خواهیم بود. این دوره با شعار «مناظره، فرصتی برای یادگیری» از امروز رسماً آغاز می‌شود.

وی در ادامه به تاریخچه مناظرات دانشجویی اشاره کرد و گفت: ایده مناظرات دانشجویی برای اولین‌بار در سال ۱۳۹۰ در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی مطرح شد و با پیگیری‌های جدی به مرحله اجرایی رسید.

این مسئول بیان کرد: اولین دوره مناظرات در سال ۱۳۹۱ در تهران برگزار و با استقبال گسترده‌ای مواجه شد که این توجه و استقبال زمینه‌ای را فراهم کرد که مناظرات به سرعت گسترش پیدا کند و از سال چهارم به‌صورت سه‌مرحله‌ای برگزار شود؛ مرحله اول در سطح استان، مرحله دوم در سطح ملی و مرحله سوم در سطح بین‌المللی.

رئیس جهاددانشگاهی استان البرز در پایان گفت: امروز ۱۶ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف استان البرز در این مسابقات حضور دارند. پیگیری‌های مستمر و مداوم سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی باعث شد تا این مناظرات به مرکزی برای گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی تبدیل شود. هدف ما گسترش این فرهنگ در جامعه علمی کشور است و امیدواریم که این رویدادها به ارتقای سطح علمی و فرهنگی کشور کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha