به گزارش ایسنا، محسن طرزطلب - رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق - در حاشیه مراسم آغاز معاملات گواهی صرفه جویی برق در جمع خبرنگاران گفت: با راه اندازی این بازار بی شک متقاضیان بسیاری میتوانند سرمایه گذاری کرده و برخی دیگر نیازهای خود را در این بازار تامین کنند. کسانی که این گواهی را در اختیار دارند مشمول قطعی برق نمیشوند و گواهیهای پیک که دارای عدم محدودیت هستند، از مدیریت بار در دوران پیک معاف هستند.
وی افزود: اقدامی که امروز شاهد آن هستیم، ادامه اقدامات سال گذشته از جمله تابو سبز بورس انرژی است و امیدواریم این اتفاق نیز مانند اقدامات قبلی بازدهی مناسبی داشته باشد.
رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا انتهای دولت چهاردهم، مقرر شده تا پایان سال جاری ۵۵۰ مگاوات برق نسبت به ظرفیت قبلی اضافه خواهد شد. همچنین مقرر شده که تا پایان شهریور سال آینده سه هزار مگاوات دیگر به ظرفیت انرژیهای تجدید پذیر اضافه شود.
طرزطلب اظهار کرد: برنامه ریزی شده که تا پایان دولت چهاردهم هر ساله ۱۰ هزار مگاوات انرژی تجدید پذیر از جمله خورشیدی و بادی و سایر انرژی های تجدید پذیر به ظرفیت کشور اضافه شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در رابطه با حضور و نقش بخش خصوصی در تامین انرژیهای تجدیدپذیر گفت: سرمایهگذاری در حوزه انرژی های تجدیدپذیر در اختیار بخش خصوصی است و دولت در این زمینه تا امروز ورودی نداشته است، با این حال با توجه به ناترزیهایی که وجود دارد، در حال کار بر روی برخی از اقدامات هستیم تا بتوانیم از طریق منابع دولتی نیز به این موضوع ورود کنیم. دولت قبلا یک مجوز برای یک نیروگاه چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی صادر کرده و در حال حاضر در حال بررسی ورود بهش خصوصی به این موضوع هستیم و در حال برنامه ریزی لازم برای ورود به این موضوع هستیم بت این حال اگر ورودی از سوی بخش دولتی صورت بگیر، به بخش خصوصی واگذار میشود.
انتهای پیام
نظرات