به گزارش خبرنگار ایسنا، سردار مهدی حاجیان، امروز(۲۰ آذر) در مراسم آغاز اجرای طرح زمستانی پلیسراه که در محل ستاد انتظامی استان برگزار شد، ارتقاء ایمنی جادهها و محورهای مواصلاتی و رسیدگی فوری به حوادث جادهای را اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: برای اجرای موفق این طرح به همراهی و همدلی همه واحدها به خصوص واحدهای پشتیبان نیاز است.
حاجیان با بیان اینکه پلیس خدمتگزار مردم است، تاکید کرد: پلیس به تنهایی و بدون مشارکت مردم و دیگر نهادها نمیتواند در خدماترسانی مطلوب به مردم موفق باشد.
حاجیان با بیان اینکه ۹۵ درصد حمل و نقل مسافر در استان کرمانشاه از طریق جادههای استان انجام میشود، اظهار کرد: حجم بالای تردد در جادههای استان ضرورت همراهی و همدلی همه نهادها را برای خدماترسانی مطلوب به مردم استان نشان میدهد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۶۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تردد در جادهها و محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۸ درصدی را نشان میدهد. تنها در اربعین امسال بیش از چهار میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه انجام شد.
حاجیان سپس با بیان اینکه در هشت ماهه امسال بیش از ۵۵۰۰ مجروح و جانباخته ناشی از سوانح جادهای در استان کرمانشاه به ثبت رسیده، افزود: در این مدت ۵۲۱۵ مجروح ناشی از تصادفات جادهای در استان کرمانشاه داشتهایم که عدد بزرگی است و باید برای کاهش ۲۰ درصدی آن در سال برنامه داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه متاسفانه در هشت ماه امسال ۳۴۷ نفر نیز به علت تصادفات جادهای جان خود را از دست دادند، یادآور شد: این تعداد نسبت به هشت ماهه سال گذشته با ۳۶۴ فوتی، کاهش پنج درصدی را نشان میدهد.
حاجیان در ادامه با بیان اینکه نیاز به یک برنامه جامع در حوزه راه و ترافیک در استان داریم، گفت: باید با استفاده از روشهای تلفیقی و تشکیل اتاق وضعیت در تصادفات منجر به فوت آمار این نوع تصادفات را در استان کاهشی کنیم.
حاجیان با بیان اینکه در کاهش بروز سوانح جادهای سه مولفه راننده، جاده و خودرو اهمیت دارند، گفت: اگر روی این سه مولفه کار کنیم، میتوانیم در کاهش میزان سوانح رانندگی گامهای مثبتی برداریم.
حاجیان تاکید کرد: باید به سمت و سویی برویم که بعد از اعمال قانون، آموزش را هم در برنامه بگذاریم، یعنی افرادی که مرتکب تخلفات رانندگی میشوند را ضمن اعمال قانون، در همان محل وقوع تصادف، آموزش هم بدهیم.
حاجیان با بیان اینکه با مبنا قرار دادن اصلاح فرهنگ ترافیکی و آموزش میتوان در جهت کاهش سوانح رانندگی قدمهای مثبتی برداشت، گفت: پلیس کرمانشاه در یک اقدام ابتکاری به سمت ایجاد مدرسه ترافیک رفته تا بتواند با استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش در جهت اصلاح فرهنگ ترافیکی گامهای مثبتی بردارد.
حاجیان در ادامه با اشاره به بیتوجهی به تابلوها و اعلانهای راهنمایی و رانندگی، تاکید کرد: عدم توجه به علائم هشداردهنده احتمال بروز سوانح رانندگی را بالا میبرد، لذا باید به سمت هوشمند کردن تابلوهای راهنمایی و رانندگی برویم.
وی در ادامه از شهرداری و راهداری خواست برای هوشمند کردن تابلوهای راهنمایی و رانندگی پای کار بیایند.
طرح زمستانی پلیس راه، همزمان با سراسر کشور، از امروز(۲۰آذر) در استان کرمانشاه آغاز شده و تا ۲۰ اسفند ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات