محمد احمدی- معاون وزیر ارتباطات و رئیس شرکت ملی پست- در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از پنج هزار و ۵۰۰ پستچی در شبکه پستی در کنار ۳۷۰۰ نمایندگی روستایی، مشغول توزیع مرسولات پستی هستند، اظهار کرد: ترددهای این همکاران پستی برای انجام فرآیندهای جمعآوری، ارسال و توزیع مرسولات رصد، رفتارنگاری و پایش میشود.
وی افزود: قریب به ۶۰۰ نقطه مبادله و بیش از سه هزار خطوط پستی درون و برون استانی در شرکت ملی پست تعریف شده است که نقش مهمی در توسعه اقتصاد خردهفروشی و بهرهوری ملی، از طریق کاهش هزینههای تولید، کاهش مصرف حاملهای انرژی، ترافیک و آلودگیهای زیست محیطی دارد.
احمدی تصریح کرد: هر یک از نیروهای پستچی روزانه به طور متوسط ۴۰ کیلومتر مسافت طی کرده و پاکات، امانات و بستههای مردم را به مقصد میرسانند که نقش مهمی در کاهش ترددها، کمک به حفاظت از محیط زیست و تحقق پست سبز ایفا میکنند.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به رسالت ذاتی و غیرقابل انکار پست در جوامع، گفت: جامعهای را تصور کنید که در آن شبکه پستی نباشد و هر شخص مجبور باشد مرسولات خود را شخصاً به مقصد تحویل دهد و یا هر سرویس به صورت مستقیم با یک سفر انجام شود. در این صورت حجم وسیعی از ترافیک را شاهد خواهیم بود و وقت و هزینه مردم، و مخاطرات و اتفاقات متعددی پدید خواهد آمد.
مدیرعامل شرکت ملی پست معتقد است با حضور پست در چرخه تجارت، شاهد کاهش بهای تمام شده کالا و در نتیجه رونق کسبو کارها و افزایش درآمد سرانه کشور هستیم که این امر صنعت پست را به عنوان یکی از ارکان اساسی در اقتصاد کشور مطرح میکند.
وی در ادامه تأکید کرد: شبکه ارتباطی شرکت ملی پست، به عنوان بخشی از شریان ارتباط فیزیکی کشور که در حال تبدیل شدن به صنعتی پویا و هوشمند است و نقش بیبدیلی در تسریع و تسهیل ارایه خدمات دستگاههای دولتی در تحقق دولت الکترونیک و تکمیل کننده زنجیره اقتصاد دیجیتال و تحویل بدون واسطه و مستقیم کالا به دست مصرف کننده را بر عهده دارد.
احمدی در پایان خاطر نشان کرد: نیاز و توجه مردم به خدمات نظاممند پستی به شتاب قابل توجهی در حال افزایش است، از این رو توسعه صنعت پست امری ضروری است و بازیگران و فعالان این حوزه باید با انسجام و توجه بیشتری زیرساختهای حقوقی، کسبوکاری و عملیاتی این مسیر توسعه را شکل دهند.
انتهای پیام
نظرات