محسن معصوم علیزاده در نشستی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: این موزه بهعنوان چهارمین موزه تاریخ پزشکی در ایران بعد از شهرهای تهران، آبادان و تبریز فعالیت خود را با اعطاء این مجوز رسما آغاز کرده و روز و ساعات بازدید بهزودی از سوی این دانشگاه رسانهای و اطلاعرسانی خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان افزود: در این نمایشگاه به معرفی مشاهیر شاخص استان همدان در حوزه پزشکی پرداخته شده و اسناد و نسخ خطی پزشکی در ادوار مختلف بهمراه تجهیزات و ادوات پزشکی در این موزه به نمایش درآمده است.
بهگزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان همدان، وی ادامه داد: این موزه بعد از تهران از بابت نسخ و محتویات موزهای به عنوان غنیترین موزه در حوزه پزشکی بوده و بسیار جذاب برای علاقمندان این حوزه و گردشگران خواهد بود که در استان همدان نیز بعنوان اولین موزه علوم و فنون بشمار میرود.
علیزاده با بیان اینکه گام دوم برای این موزه پس از اعطاء مجوز تبلیغ مناسب برای جذب بازدیدکننده و گردشگر است که امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و رسانهها این مهم انجام شود، افزود: این موزه در یکی از بناهای تاریخی مربوط به دوره قاجار با عنوان عمارت بدیع الحکما و به مساحت ۲هزار متر مربع در مالکیت دانشگاه علوم پزشکی همدان واقع شده است.
انتهای پیام
نظرات