حسین مولوی، ۱۹ آذر در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: تعداد کل دانش آموزان ۲۵۹ هزار نفر است که ۱۲۶ هزار نفر دختر و ۱۳۱ هزار نفر پسر هستند.
وی افزود: تعداد دانش آموزان مدارس دولتی ۲۲۵ هزار نفر و تعداد دانش آموزان مدارس غیردولتی ۳۲ هزار نفر معادل ۱۳ درصد کل دانش آموزان استان است. تعداد کل مدارس استان مرکزی ۲۰۸۱ مدرسه است که ۱۸۲۶ مدرسه دولتی و ۲۵۵ مدرسه غیر دولتی است.
وی با بیان اینکه تعداد کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی ۱۷ هزار و ۵۹۰ نفر است گفت: امسال ۱۹۰۰ مورد تقاضای انتقال کارکنان داخل استان را داشتیم که با قریب به هزار نفر موافقت شد. ۸۸۰ نفر نیز تقاضای انتقال خارج از استان داشتیم که با ۳۸۰ نفر موافقت شد.
مولوی با اشاره به رتبه سوم استان مرکزی در حوزه ساماندهی نیروی انسانی تصریح کرد: امسال ۱۴۰۰ نفر مشمول بازنشستگی بودند که ۷۰۹ نفر بازنشسته قطعی و مابقی ماندگار شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: در سال گذشته در همین تاریخ مشکل ثبت نام و توزیع کتب درسی را در برخی روستاهای استان داشتیم ولی امسال با اقداماتی که انجام دادیم هیچ مشکلی نداشتیم و استان مرکزی از رتبه ۳۲ سال گذشته به رتبه ۱۲ در این حوزه ارتقا پیدا کرد.
وی با بیان اینکه در ارزیابیهای بودجه و جهش درآمدهای اختصاصی، استان مرکزی در رتبه اول کشور قرار گرفت، افزود: در حوزه کیفیت آموزشی و رشد معدل از رتبه ۱۴ کشور به رتبه ۷ کشور صعود کردیم. معدل در رشتههای تجربی و ریاضی یک نمره افزایش پیدا کرده است و معدل مطلوبی در سطح کشور داریم.
مولوی با بیان اینکه ۱۷ ملک آموزش و پرورش استان مرکزی در راستای مولدسازی به فروش گذاشته شده است گفت: یک ملک نیز به کمک بخش خصوصی در حال پیگیری است.
وی در رابطه با طرح نماد(نظام مراقبتهای اجتماعی دانش آموزان) اظهار کرد: بنده از اردیبهشت ماه، مشاور ویژهای را در راستای طرح نماد منصوب کردم که به مناطق مختلف استان میرود و معاونان پرورشی مناطق و مدیران مدارس را توجیه میکند.
مولوی با اشاره به مشارکت ۱۵۰۰ نفر در راستای این طرح اضافه کرد: امسال در غربالگری آسیبهای روانی، دانش آموزان در پایههای اول، سوم، پنجم، هفتم، هشتم و دهم مخاطبین ما بودند که ۹۱ درصد مخاطبین را غربالگری کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: با اجرای طرح غربالگری، اطلس آسیبپذیری دانش آموزان استان بدست آمد که طبق این اطلس به ترتیب رفتارهای خود آسیب رسان، افسردگی و نقص در خودگردانی و خودفرمانی، بیشترین آسیب را در بین دانش آموزان داشتند و در محدوده قرمز قرار دارند.
وی با اشاره به تاسیس و افتتاح مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی دانش آموزی در یازده منطقه استان مرکزی گفت: خط تلفن ۱۵۷۰ که اورژانس اجتماعی دانش آموزی است از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ شب در استان مرکزی فعال است.
مولوی ادامه داد: استان مرکزی در حوزه غربالگری آسیبهای روانی در رتبه چهارم کشور است و ۴۰ درصد دانش آموزان در این طرح شرکت کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه از مجموع مدارس که میتوانند مشاوره دهند، ۱۷ درصد مشاوره دارند افزود: ضرورت دارد استانداری و دادگستری و سایر شرکای میز نماد، پای کار بیایند.
انتهای پیام
نظرات