• دوشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403091913933
  • خبرنگار : 50990

معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری سلامت خراسان‌رضوی:

پارک علم و فناوری خراسان از ۶۷ شرکت فناوری دارو حمایت می‌کند

پارک علم و فناوری خراسان از ۶۷ شرکت فناوری دارو حمایت می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری سلامت خراسان‌ رضوی گفت: پارک علم و فناوری سلامت خراسان رضوی از ۶۷ شرکت فناور در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پشتیبانی می‌کند.

علی عظیمی با حضور در غرفه ایسنا در نمایشگاه هفته پژوهش خراسان رضوی اظهار کرد: پارک علم و فناوری سلامت خراسان رضوی، تنها پارک تخصصی در حوزه دارو و تجهیزات سلامت در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی است که ۶۷ شرکت فناور را در مراحل مختلف همچون مرحله دانش بنیان، مراحل رشد، پیش رشد و رشد مقدماتی پشتیبانی می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری سلامت خراسان‌رضوی، به نقش معاونت پژوهشی دانشگاه در تولید محصولات و ارائه خدمات اشاره کرد و گفت: پارک، محصولات نهایی پژوهش‌های دانشگاهی را برای تجاری‌سازی دریافت می‌کند. در معاونت پژوهشی، پایان‌نامه‌ها تعریف و طرح‌های تحقیقاتی انجام می‌شود و در ذیل قسمت مدیریت توسعه فناوری دو مرکز ایده‌پروری و نوآوری هوش مصنوعی ورود پیدا می‌کند سپس ایده‌های افراد در این دو مرکز پردازش می‌شود و بعد از رسیدن به مرحله‌ بلوغ، وارد پارک خواهد شد و اکوسیستم پارک این گونه تعریف می‌شود.

عظیمی مطرح کرد: پارک علم و فناوری سلامت خراسان رضوی، با وجود حمایت از ۶۷ شرکت فناور در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و موفقیت در تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، با چالش جدی برندینگ و آشنایی جامعه با خدمات و فعالیت‌های خود مواجه است.

وی با اشاره به فعالیت‌های پارک از سال ۹۸ و جذب شرکت‌های موفق، بر کمبود تبلیغات و معرفی کافی پارک تاکید و اظهار کرد: این کمبود، باعث عدم آشنایی بسیاری از دانشگاهیان، از جمله اساتید و دانشجویان، با امکانات و خدمات پارک و عدم ارتباط موثر بین پارک و دانشگاه شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری سلامت، بیان کرد: برای رفع این مشکل، پارک در حال همکاری با شرکت‌های طراحی سایت و تولید محتوا برای بهبود ارائه خدمات خود است و با امضای تفاهم‌نامه با چند دانشگاه، به دنبال تقویت ارتباط پارک با دیگر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان است. همچنین، برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانش‌آموزان و دانشجویان و برگزاری کمپ تابستانی، با هدف افزایش آشنایی جامعه با پارک و فعالیت‌های آن در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: این تلاش‌ها در راستای تحقق اهداف دانشگاه نسل سه و چهار و تبدیل پژوهش‌های دانشگاهی به محصولات تجاری‌سازی‌شده انجام می‌شود. همچنین، تهیه گزارش تصویری از پارک و فعالیت‌های آن نیز پیشنهاد می‌شود. هدف نهایی این اقدامات، ارتقای آگاهی عمومی از توانمندی‌های پارک و ایجاد ارتباط موثرتر با دانشگاه‌ها و صنایع برای توسعه همکاری‌های بیشتر است.

پارک علم و فناوری خراسان از ۶۷ شرکت فناوری دارو حمایت می‌کند

در ادامه فاطمه کلالی، معاون توسعه فناوری پارک سلامت اظهار کرد: فعالیت ما در حوزه پژوهش نیست، بلکه در حوزه فناوری است. وقتی شرکت‌ها می‌خواهند به پارک ورود پیدا کنند باید بخش پژوهشی خود را به اتمام رسانده باشند و محصول آماده‌ای داشته باشند که تجاری‌سازی کنند.

معاون توسعه فناوری پارک سلامت با اشاره به فعالیت‌های پارک در حوزه تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، بر نقش پارک در کمک به شرکت‌ها برای ورود به بازار و رشد آنها تاکید کرد و گفت: پارک با ارائه آموزش‌های تخصصی، برنامه‌های رشد مدون و معرفی منتورها، شرکت‌های فناور را در مراحل مختلف از ایده تا تبدیل شدن به شرکت‌های بزرگتر همراهی می‌کند.

چالش برندینگ و راهکارهای توسعه ارتباط با دانشگاه‌ها و صنعت

عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، درخصوص چالش‌های پیش رو، خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های اصلی شرکت‌های فناور کوچک، ضعف در مهارت‌های تجاری‌سازی و تیم‌سازی است که پارک در مراحلی با ارائه آموزش‌ها و برنامه‌های حمایتی به رفع این چالش کمک می‌کند. در نهایت، ارزیابی‌ها صورت گرفته و منتورهایی به آن‌ها نیز معرفی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به مراحل‌ مختلف رشد، شرکت برای اینکه افراد از هر مرحله عبور کنند باید به یک بلوغ رسیده باشند و خود شرکت یک نیرو محرکه می‌شود که مراحل زودتر صورت گیرد. بنابراین، شرکت ما نقش هدایت‌کننده را ایفا می‌کند و شرکت‌هایی که با ما همکاری کنند قطعا به نفع آن‌ها خواهد بود.

معاون توسعه فناوری پارک سلامت، گفت: پارک با هدف تبدیل شدن به پل ارتباطی بین جامعه علمی و صنعتی، به دنبال جذب سفارشات صنعتی از جامعه و انتقال آن به دانشگاه‌ها برای انجام پژوهش‌های کاربردی و توسعه محصولات جدید است که این نمایشگاه به دلیل شکل‌گیری بین شبکه‌ای نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند تا بازدیدکننده‌ها در جریان قرار می‌گیرند که چه فعالیت‌هایی در حوزه پژوهشی و فناوری انجام گرفته است.

کلالی عنوان کرد: علاوه بر این، شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی تجهیزات پزشکی، به‌عنوان راهکاری برای ارتباط با شرکت‌های بزرگ‌تر و جذب حمایت مالی و خرید محصولات شرکت‌های فناور مستقر در پارک، در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: به همین منظور، پیشنهاد برگزاری مصاحبه‌های کوتاه با نمایندگان شرکت‌های فناور مستقر در پارک پیشنهاد می‌شود تا محصولات و توانمندی‌های آن‌ها به‌طور مستقیم به مخاطبان معرفی شود. این اقدام به شناخته‌تر شدن پارک و دستاوردهای آن کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha