«سید مجتبی امیرحسینی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: این سرمایه گذاری ها در قالب ۱۵ طرح صورت گرفته که مبلغ ۶۵۰ میلیارد ریال آن از محل تسهیلات بانکی بوده است.
وی اظهارکرد: در حال حاضر در سطح استان تعداد ۴۳ طرح گردشگری با حجم سرمایه گذاری ۱۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و با پیش بینی اشتغال ۷۶۰ نفر در دست اجرا است که تاکنون به این طرح ها مبلغ یک هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت شده و برای تکمیل آنها مبلغ ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال دیگر تسهیلات لازم است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۲ مورد موافقت اصولی و ۲ مورد مجوز ایجاد برای طرح های گردشگری صادر شده است که شامل ۱۱ واحد مجتمع گردشگری، ۶ واحد اقامتگاه بوم گردی، پنج واحد اردوگاه گردشگری و دو واحد هتل آپارتمان می شود که حجم سرمایه گذاری این واحد ها سه هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال بوده و پیش بینی اشتغال آنها ۱۰۰ نفر است.
امیرحسینی در خصوص ظرفیت های گردشگری استان تصریح کرد: مناظر طبیعی جنگل زاگرس، سدهای مارون، کوثر، چمشیر و تنگ سرخ، تالاب ها و بندهای انحرافی، وجود ۴ رودخانه دائمی، دو دریاچه طبیعی مورزرد زیلایی و برم الوان بهمئی و همینطور میراث ناملموس استان و گردشگری عشایر از جمله ظرفیت های مناسب برای سرمایه گذاری گردشگری در استان هستند. بنابراین گردشگری مبتنی بر طبیعت و زیر شاخه های آن نظیر گردشگری روستایی و کشاورزی، گردشگری عشایری و بوم گردی و گردشگری آب از نقاط قوت این استان برای جذب گردشگر هستند.
وی درمورد اقدامات و برنامه های اداره کل میراث فرهنگی، گرشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد در راستای جذب متقاضیان سرمایه گذاری ادامه داد: تعریف و تهیه بسته ها و فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری و صدور مجوز بی نام برای این فرصت ها از اولویت ها و برنامه کاری این اداره کل می باشد. همینطور ایجاد و تعریف پروژه های شاخص و پیشران توسعه در حوزه گردشگری، صدور مجوزات ایجاد طرح های گردشگری به صورت الکترونیکی و کاملا رایگان و بدون حضور فیزیکی، اعطای تسهیلات بانکی جهت توسعه، تکمیل و تجهیز تاسیسات گردشگری شامل مجتمع گردشگری عمومی، مناطق نمونه گردشگری و بوم گردی ها از جمله حمایت های این اداره کل از سرمایه گذاران بخش گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: کلیه تاسیسات ایرانگردی و جهانگردی از هر نظر اعم از سوخت، آب، برق و فاضلاب مشمول تعرفه ها، مقررات و دستوالعمل های بخش صنایع هستند و با معرفی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از نظر بهره مندی از تسهیلات و امکانات مورد نیاز مشمول تعرفه ها، دستورالعمل ها و مقررات بخش صنعت می شوند.
امیرحسینی بیان کرد: این استان با داشتن طبیعتی بکر و بی نظیر و بیش از ۳۲۰ منطقه گردشگری، ۳۰۰ تفرجگاه تفریحی، وجود بقاع متبرکه امامزادگان واجب تعظیم از جمله بی بی حکیمه (س) خواهرامام رضا(ع) و بیش از دوهزار اثر تاریخی یکی از قطب های مهم گردشگری کشور است. وجود مناطقی همچون پیست اسکی کاکان، منطقه حفاظت شده دنا و باغ های با شکوه سیب و انگور در این استان و داشتن دو اقلیم سردسیری و گرمسیری باعث شده که در تمام فصول سال پذیرای گردشگرانی از تمام نقاط کشور و حتی خارج از کشور باشد.
انتهای پیام
نظرات