در این جلسه اعلام شد همان گونه که با استفاده از ظرفیت صندوق هنرمندان برای شناسایی اصحاب فرهنگ و هنر اقدامات خوبی صورت گرفته است، میطلبد که سایر دستگاههای اجرایی نیز از ظرفیت خود در این راستا استفاده و همکاری کنند.
در این نشست ضمن اشاره به نگاه مقام معظم رهبری به سیستان و بلوچستان، تاکید شد که با همت دستگاه های متولی درباره آداب و رسوم، مراودات خانوادگی و شناخت ظرفیتهای این خطه پهناور، تبادل اطلاعات صورت پذیرد تا بتوان استان را نه تنها به مردم ایران بلکه به سایر کشورها به طور شایسته معرفی کرد.
همچنین بر ضرورت تغییر نگاه ها به استان با استفاده از ظرفیت رسانه ای و فرهنگ سازی مطلوب، به تصویر کشیدن اصالت در خانواده سیستانی و بلوچ و معرفی هنرهای منطقه به جوانان و ایجاد اشتیاق در آنها تاکید شد.
همچنین در این نشست مطرح شد که صدا وسیما و فرهنگ و ارشاد اسلامی در عمل باید اتحاد داشته و فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه معرفی ظرفیت ها، می تواند انجمن ها و موسسات فرهنگی و هنری را به عنوان بانیان اطلاع رسانی در کنار سایر دستگاه های متولی به کار گیرد.
در این جلسه مقرر شد که دستگاه های مشمول این قرار داد، هر چه سریعتر در خصوص عقد قرار داد اقدام لازم را انجام دهند و نسخه نخست قرار داد را جهت بررسی در شورای اطلاع رسانی استان به دبیرخانه این شورا تحویل داده و صدا وسیما نیز علاوه بر این قرارداد، آمادگی خود را جهت هر نوع حمایت در خصوص اطلاع رسانی فعالیت های شاخص دستگاه ها اعلام کرد.
در خصوص تولید برنامه رادیویی و تلویزیونی با هدف فرهنگ سازی و آگاهی بخشی و اطلاعرسانی بر اساس بند (چ) ماده (۳۷) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور، نیز مباحثی مطرح شد، بر این اساس کلیه دستگاههای اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مکلفند یک درصد (۱%) از اعتبارات هزینهای خود به استثنای فصول (۱)، (۴) و (۶) را طی قرارداد مشخص با صدا و سیما صرف تولید برنامه جهت فرهنگسازی و آگاهی بخشی و اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام
نظرات