• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۲۳:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403091813311
  • خبرنگار : 50253

دبیرخانه دائمی کنگره ملی ۱۰۶۰ شهید شهرستان قوچان افتتاح شد

دبیرخانه دائمی کنگره ملی ۱۰۶۰ شهید شهرستان قوچان افتتاح شد

ایسنا/خراسان رضوی دبیرخانه دائمی کنگره ملی ۱۰۶۰ شهید شهرستان قوچان با حضور تعدادی از روسای ادارات، اعضای شورای تأمین، اعضای شورای اسلامی شهر قوچان و تعدادی از خانواده شهدا افتتاح شد.

سرهنگ پاسدار مرتضی نظری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج قوچان شامگاه یکشنبه در افتتاحیه دبیرخانه دائمی کنگره ملی ۱۰۶۰ شهید شهرستان قوچان، با تأکید بر ضرورت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، اظهار کرد: شهدا ایمان حقیقی داشتند و با عمل صالح، توصیه به حق و صبر، جایگاه خود را نزد خداوند به دست آوردند. ما نیز اگر ادعای ادامه دادن راه شهدا را داریم، باید ایمان خود را با عمل صالح و تلاش در راه خداوند تکمیل کنیم.

وی در تفسیر سوره مبارکه عصر، به اهمیت ایمان، عمل صالح، توصیه به حق و صبر اشاره کرد و افزود: در این سوره، خداوند قسم یاد می‌کند که همه انسان‌ها در خسران هستند، مگر آن‌هایی که ایمان آورده و عمل صالح انجام داده‌اند. این ویژگی‌ها در شهدا به وضوح دیده می‌شود و ما نیز باید با تأسی به آن‌ها، وظیفه خود را در این راه به درستی انجام دهیم.

علی علی مددی، مسئول حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس سپاه امام رضا (ع) و مسئول دبیرخانه کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی، در این مراسم با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، گفت: مقام معظم رهبری در کنگره اخیر استان اصفهان، کسانی که برای احیای یاد شهدا تلاش می‌کنند را مجاهدان فی سبیل‌الله معرفی کردند. این تأکید بر جهاد فی سبیل‌الله و زنده نگه‌ داشتن نام و یاد شهدا، نشان از اهمیت بالای این مسئولیت دارد.

وی با ذکر خاطره‌ای از وصیت‌نامه شهید بابایی از استان فارس ادامه داد: این شهید در وصیت‌نامه خود نوشت که شما و دوستانتان به کار بزرگی گمارده خواهید شد. صدای ما را به جهانیان برسانید. این مسئولیت سنگینی است که بر دوش همه ما قرار دارد و باید تلاش کنیم حق جهاد را به جای آوریم.

مددی با اشاره به اهمیت دبیرخانه دائمی کنگره ۱۰۶۰ شهید شهرستان قوچان، تصریح کرد: این دبیرخانه گامی مهم در مسیر برگزاری یادواره‌های ترازی و ملی است. ما برای اولین بار در قوچان، دوره آموزشی توانمندسازی دبیران یادواره‌های شهدای شمال شرق کشور را برگزار می‌کنیم. این دوره با حضور اساتید برجسته کشوری و دبیرانی از شهرستان‌های مختلف، گامی در راستای ارتقای سطح علمی و معنوی یادواره‌های شهدا است.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت‌ گرفته برای ورود به تقویم کشوری کنگره‌های شهدا گفت: از سال ۱۳۹۸ برای برگزاری کنگره‌های شهدا در شهرستانهای تربت حیدریه و کاشمر اقدام کرده‌ایم و اخیراً توانستیم جایگاهی در تقویم کمیسیون کشوری شهدا پیدا کنیم. اکنون وظیفه داریم برنامه‌ها و اجلاسیه‌ها را به شکلی برگزار کنیم که اثربخشی لازم را داشته باشد و بتوانیم با دست پر به حضور رهبر معظم انقلاب برسیم.

مددی ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته، از مسئولان شهرستان، شهرداری‌ها و کمیته‌های مختلف خواست تا با جدیت بیشتری در برگزاری یادواره‌ها و برنامه‌های مرتبط با شهدا همکاری کنند.

وی افزود: برای برگزاری یادواره‌های در تراز انقلاب اسلامی، همه نهادها باید دست به دست هم دهند. ما باید برنامه‌هایی برگزار کنیم که نسل جوان با آرمان‌های شهدا آشنا شود و نام آن‌ها در جامعه زنده بماند.

همچنین در حاشیه این مراسم با پیکر پاک شهید گمنام ۱۶ ساله که مقرر شده است در سه شنبه هفته جاری پس از برگزاری مراسم تشییع در محل دانشگاه صنعتی قوچان مدفون شود، وداع شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha