• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۲۲:۴۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403091813286
  • خبرنگار : 50989

طی ۸ ماهه سال جاری؛

رتبه اول استان قم در تحقق درآمد مصوب بودجه

رتبه اول استان قم در تحقق درآمد مصوب بودجه
عکس تزئینی است

ایسنا/قم مدیر کل امور اقتصادی و دارایی قم از کسب رتبه اول این استان در تحقق درآمدهای مصوب بودجه ۱۴۰۳ در هشت ماهه امسال خبر داد.

مهدی فراهانی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم در جلسه ستاد درآمد و تجهیز منابع استان که امروز ۱۸  آذر ماه برگزار شد، گفت: بر اساس گزارش اداره کل نظارت بر اجرای بودجه وزارت اقتصاد، استان قم با تحقق ۱۱۹ درصدی درآمد، در تحقق درآمدهای مصوب بودجه در هشت ماهه اول سال جاری، توفیق کسب رتبه اول در بین استان‌های کشور را داشته است.

وی اضافه کرد: افزایش ۷۶درصدی درآمد مصوب در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برای استان قم، در ابتدا نگرانی‌هایی را در خصوص احتمال عدم تحقق درآمد مصوب، برای استان و ستاد درآمد ایجاد کرده بود اما با همّت دستگاه‌های دخیل و سیاست‌های خلاقانه عدالت مدار و مردم محور، این درآمد تحقق یافته بیش از درآمدمصوب نیز صورت گرفت.

دبیر ستاد درآمد و تجهیز منابع استان توضیح داد: تحقق ۱۱۵ درصدی درآمدهای مالیاتی و تحقق ۱۴۸ درصدی درآمدهای غیر مالیاتی در مجموع، باعث کسب درآمدهای عمومی استان قم به میزان ۱۱۹ درصد شده است و از این حیث با بیشترین میزان تحقق درآمدی، قم در بین استان‌های کشور، جایگاه نخست کشوری را داراست.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی قم، فراهانی گفت: استان‌های زنجان با ۱۰۸ درصد و قزوین با ۱۰۵ درصد تحقق درآمدهای مصوب در جایگاه‌های دوم و سوم قرار دارند.      

وی با بیان اینکه لایحه بودجه در سال ۱۴۰۴ با افزایش ۴۰ درصدی پیش بینی شده است، افزود: لازم است تا با پیگیری و همت مدیریت و مسئولان استان، درآمد قم نیز در بودجه سال آینده بیش از ۴۰ درصد مصوب نشود تا در وهله اول فشاری بر اقشار مختلف جامعه و اصناف وارد نشود و در ادامه بتوان مازاد درآمد برای استان  کسب کرد.

فراهانی با بیان اینکه در نظام نوین درآمد - هزینه، سهمی برای برخورداری استان‌ها از درآمد اکتسابی و اعتبارات لحاظ شده است، بیان کرد: این تحول و تغییر نگاه در نظام درآمد و هزینه به نفع استان‌هایی مانند قم است که در تحقق درآمد رتبه بالایی دارند ولی در اعتبارات، جزء آخرین استان‌ها هستند و امید می‌رود در آینده نزدیک، تعادل و توازن بین درآمد و مصارف استان‌ها ایجاد شود.     

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha