• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۲۱:۳۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403091813276
  • خبرنگار : 51004

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قم:

اجازه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را نمی‌دهیم

اجازه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را نمی‌دهیم

ایسنا/قم مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: حفظ اراضی کشاورزی استان مهمترین اولویت بوده و جزء در مواردی که بر اساس قانون امکان تغییر کاربری وجود دارد، این اجازه را به کسی نمی‌دهیم.

سعید فرشاد مهر، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قم امروز ۱۸ آذرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران، بیان کرد: مدیریت امور اراضی استان با چهار اداره زیر مجموعه؛ اداره حقوقی، مهندسی حدنگاری، واگذاری و حفظ کاربری خدمات خود را ارائه می‌دهد.

وی افزود: از ۱۸ میلیون اراضی کشاورزی در سطح کشور تنها ۵ میلیون قابلیت تولید و کشاورزی را دارد؛ اگر از این اراضی قابل کشت حفاظت نشود در آینده میزان این اراضی کاهش خواهد یافت.

مدیر امور اراضی قم ادامه داد: اداره حفظ کاربری ما با یگان‌های حفاظت شبانه روزی و پایش‌های سامانه‌ای از تغییر کاربری غیر مجاز جلوگیری خواهند کرد. فرهنگ‌سازی یکی از اقدامات پیشگیرانه در حوزه تغییر غیرمجاز اراضی است و موجب می‌شود مردم برای حفظ کاربری اراضی اهمیت قائل شوند.

وی بیان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز حدود ۶۰۰ پرونده تعیین و تکلیف شده است که با برگزاری منظم کمیسیون‌ها در سال‌های اخیر جهاد کشاورزی توانست به این حجم از پرونده پاسخ دهد.

فرشادمهر اظهار کرد: کمسیون ماده یک با حضور نمایندگان جهاد کشاورزی، استانداری و محیط زیست تشکیل شده که تشخیص ضرورت تغییر کاربری بر عهده این کمیسیون است؛ حفظ اراضی کشاورزی استان مهمترین اولویت بوده و جزء در مواردی که بر اساس قانون امکان تغییر کاربری وجود دارد، این اجازه را به کسی نمی‌دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۰ ۰۲:۱۷

وقتی کشاورزی برای کشاورز بدبخت ضرر هست چیکار کند . کود و سم را دولت چندین برابر کرده . قیمت محصول هم قیمت ده سال پیش است . موقع برداشت هم واردات میکنید . بخاطر خدا حداقل از کشاورز حمایت کنید .

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۰ ۰۳:۰۶

شب بخیر حالا که بخشی از مردم ومسولین قسمت های مرغوب زمینهای کشاورزی را تغییرکاربری دادندو تبدیل به ویلاوشهرک کردند تازه از خواب خرگوشی بیدار شدند

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۰ ۰۷:۵۳

قریب به اتفاق کلیه اراضی کشور کاربری کشاورزی دارد. اما آیا قابلیت کشت و زرع هم دارند؟؟ فقط 20 درصد از این اراضی امکان کشت دارند. بهتر است قانون رو عوض کنیم و بگوییم اراضی با قابلیت کشت امکان تغییر کاربری ندارند.

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۰ ۱۰:۵۵

سلام ، قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی یک قانون قاطع و بازدارنده تغییر کاربری غیر مجاز کشاورزی هست

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۰ ۱۱:۱۸

وقتی که با ارز دولتی برنج وارد میشه ولی هزینه های کشاورز با تورم بالا میره چه صرفی داره کشاورزی . هر وقت جلوی واردات رو گرفتید بیا در مورد حفظ زمین های کشاورزی صحبت کن .

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۰ ۱۱:۳۳

۴ساله پول گرفتن سند بنیاد مسکن روستایی بدن،،تو همین البرز ،و ساوجبلاغ روستای قوهه،هنوز بعد عوارض ،مالیات،نقشه هوایی،یک برگ سند ندادن

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۰۰:۳۲

کود رو که چندین برابر کردید‌‌‌. بزرها که بی کیفیتن و سبز نمیشوند‌‌. سم هاکه از تعاونیهاتون میگیریم دقیقا مثل اب میمونن و سمیت ندارن لوازم هم که نمیدید و باید چندبرابر بخریم ‌‌. یه گلخونه میخام بزنم یک سالو هشت ماه که دارم دنبال مجوز میدوم ‌‌‌‌.چرا باید کشت کنم؟

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۰۸:۱۷

تمام زندگیمون رو دادییم یه تیکه زمین گرفتیم خونه ساختیم حالا اومدن میخوان خراب کنن میگن اینجا اراضی کشاورزی است پس چرا در اون بنگاهی های کلاه بردار رو تخته نمیکنن که به ما با دروغ وکلک اینجا رو انداختن