• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403091813247
  • خبرنگار : 50676

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی:

برای رفع ناترازی‌ها باید مسیر را تغییر دهیم

برای رفع ناترازی‌ها باید مسیر را تغییر دهیم

ایسنا/خراسان رضوی معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه برای رفع ناترازی‌ها باید مسیر را تغییر دهیم، گفت: تصمیمات علمی، شفاف‌سازی و وفاق سه اولویتی هستند که برای تغییر مسیر و رفع ناترازی‌های موجود در حوزه‌های انرژی، محیط‌زیست و دیگر عرصه‌ها باید انجام شود.

علی‌اکبر نبی‌پور، یکشنبه هجدهم آذرماه، در آئین تکریم و معارفه فرماندار تربت‌حیدریه با بیان اینکه شرکت کنندگان در انتخابات و کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، همگی خواهان تغییر بودند، افزود: تأکید رئیس جمهور بر وفاق و حل مشکلات با این اتفاق  تنها یک شعار نیست بلکه یک ضرورت است.

وی افزود: گرچه طی چهار دهه دولت‌های مختلف با سلایق مختلف اداره کشور را برعهده داشتند و از سویی دارای دستاوردهایی نیز بودند اما ناترازی‌های امروز یقیناً نتیجه تصمیم‌های نادرست بوده است.

وی بیان کرد: ایران با دارا بودن 5درصد منابع دنیا و با داشتن مردمانی هوشمند یکی از نخبه پرورترین مناطق دنیاست؛ اما باید دانست که با امنیتی کردن جامعه و به حاشیه راندن نخبگان نمی‌توان‌ کشور را اداره کرد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی حفظ سرمایه‌های ملی و افزایش غنای آن را در قالب وفاق و انسجام ملی دانست و افزود: مهم‌ترین سرمایه کشور، سرمایه اجتماعی و نیروی انسانی است که باید بیشتر به آن توجه کرد.

نبی‌پور در ادامه شفافیت را دومین اولویت بیان کرد و گفت: به دلیل مشکلاتی که در کشور وجود دارد. بسیاری از منابع ما در حال هدر رفت است که باید وضعیت را به صورت شفاف برای مردم تشریح و تبیین کنیم، لذا صداقت و شفافیت یکی از مهم‌ترین اولویت‌هاست.

وی توجه به علم و دانش در تصمیم‌گیری را دیگر اولویت کاری برشمرد و گفت: با تنش قطعاً هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد، لذا نقش محوری فرماندار به عنوان سکان‌دار مدیران اجرایی شهرستان مهم است و باید با رفتار و منش و اخلاق و زبانش به مردم آرامش بدهد.

تشکیل یک تیم منسجم برای رسیدگی به چالش‌های شهرستان

علیرضا مه‌ولاتی رئیس دادگستری تربت‌حیدریه نیز گفت: فرماندار نقشی حیاتی در پیشرفت یک شهرستان دارد لذا از فرماندار جدید خواهشمندیم با تشکیل یک تیم‌ قوی و منسجم به چالش‌های شهرستان رسیدگی کند.

وی ادامه داد: اشتغال، وضعیت معیشت، محرومیت، فقر، کمبود زیرساخت‌ها، کمبود فضاهای فرهنگی، آموزشی و ورزشی از جمله چالش‌های پیش رو است.

وی افزود: گرچه شهرستان تربت‌حیدریه در حوزه‌های  کشاورزی، معادن، دامداری و انرژی‌های تجدید پذیر دارای ظرفیت فراوانی است، اما متأسفانه شهرک صنعتی این منطقه قابل قیاس با شهرک‌های صنعتی شهرهای همجوار نیست.

در ادامه فرماندار جدید تربت‌حیدریه گفت: مکلف هستیم در هر نقطه‌ای که مأموریت داده می‌شود مانند یک سرباز خدمت کنیم، لذا اگر قرار است شهر توسعه یابد نیازمند اعتمادسازی و بعد از آن سرمایه اجتماعی و نیروهای انسانی هستیم.

مجتبی شجاعی افزود: همه گروه‌ها و سلایق سیاسی با تفکر بسیجی، نه با ادعا و کلام، بلکه با عمل در توسعه شهرستان کمک کنند.

مجتبی شجاعی متولد ۱۳۶۱ در شهرستان خاش، فارغ‌التحصیل کارشناسی ریاضی کاربردی دانشگاه سیستان و بلوچستان، کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان و دانشجوی دوره دکتری مدیریت، نویسنده کتاب‌های فرهنگ و مهندسی فرهنگی، بررسی روابط ایران و پاکستان، تجارت الکترونیک و برنامه‌نویسی به زبان کامپیوتر است.

بخشدار زرآباد، بخشدار مرکزی خاش، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان و همچنین فرماندار دلگان و سراوان از جمله سوابق مهم مدیریتی مجتبی شجاعی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha