• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403091813092
  • خبرنگار : 50294

مدیرکل بهزیستی خبر داد:

اهدای ۱۰۰ دستگاه ویلچر برقی ویژه توانخواهان در کردستان

اهدای ۱۰۰ دستگاه ویلچر برقی ویژه توانخواهان در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل بهزیستی استان کردستان از اهدای ۱۰۰ دستگاه ویلچر برقی ویژه افراد دارای معلولیت در استان خبر داد و گفت: این ویلچرها به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان بهزیستی تامین شده است.

حسین رسولی، امروز (۱۸ آذر) در مراسم اهدای ۱۰۰ دستگاه ویلچر برقی ویژه توان‌خواهان در سالن آزادی شهر سنندج اظهار کرد: بخش عمده‌ای از مخاطبان سازمان بهزیستی افراد دارای معلولیت هستند که قریب به ۸۰ درصد از جامعه هدف این سازمان را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: بیش از ۳۵ مأموریت، طرح و برنامه این سازمان در حوزه‌های حمایتی، توانبخشی و توانمندسازی ویژه افراد دارای معلولیت است که رسالت و وظیفه اصلی این سازمان را تشکیل می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان گفت: ۳۲ هزار و ۵۰۰ نفر معلول در استان کردستان تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از خدمات مستمر و غیرمستمر این سازمان بهره می‌برند.

رسولی ادامه داد: ۴۷ درصد از معلولان استان، دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند که نیازمندی‌های آن‌ها از سایر افراد دارای معلولیت مضاعف‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از خدمات این سازمان، تأمین وسایل کمک توانبخشی همچون ویلچر، سمعک، عصا و واکر برای افراد دارای معلولیت است تا بتواند بخشی از نیازمندی‌های این افراد را تأمین کند.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان از اهدای ۱۰۰ دستگاه ویلچر برقی ویژه افراد دارای معلولیت در استان خبر داد و گفت: این ویلچرها به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان بهزیستی تأمین شده است و امروز در اختیار جامعه هدف این سازمان قرار می‌گیرد.

رسولی، تأمین وسایل کمک توانبخشی را به تنهایی کافی ندانست و افزود: باید تسهیلگری‌ها و دسترس پذیری‌ها برای معلولان نیز در جامعه ایجاد شود تا آن‌ها در مراجعه به ادارات و سایر بخش‌های جامعه بتوانند از این وسایل استفاده کنند.

وی تصریح کرد: تعدادی از معلولان ما به جهت وجود موانع فیزیکی در جامعه، امکان استفاده از ویلچر خود را ندارند که این وظیفه تمامی دستگاه‌ها است که مناسب‌سازی را انجام دهند.

مدیرکل بهزیستی کردستان تاکید کرد: امروز نگاه به جامعه معلولان یک رویکرد اجتماعی است و خانواده‌ها و سایر بخش‌های جامعه خود را باید به گونه‌ای تطبیق دهند که معلولان نیز از همه خدمات جامعه بهره ببرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha