مرتضی یوسفزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این ۲۰۷ نیروگاه خورشیدی در مدت سه سال گذشته در تیران و کرون راهاندازی شده که امسال بیشترین متقاضی را برای این نوع از سرمایهگذاری را داشته است.
وی افزود: نیروگاههای خورشیدی در سطح ۵ کیلو وات، ۱۰ کیلو وات و ۱۳ کیلو وات راهاندازی شده که برق تولیدی این مراکز خریداری میشود و در بعضی از مشترکین نیز به مصرف خود میرسانند.
مدیر امور برق تیران و کرون یادآور شد: ۷۰ نیروگاه جدید نیز در حال ایجاد است که متقاضیان فرآیندهای اخذ مجوز و نصب آن را انجام میدهند.
یوسف زاده با بیان اینکه تسهیلات بانکی برای متقاضیان نصب نیروگاهها پیشبینی کردهاند، تصریح کرد: با توزیع تسهیلات و بستههای تشویقی پیشبینی شده، علاقه برای سرمایهگذاری برای این حوزه به وجود آمده و مددجویان نهادهای حمایتی هم به این سمت هدایت شدهاند.
وی به قانون استفاده از انرژی پاک در ادارات اشاره کرد و گفت: این قانون باعث شده تا دستگاههای اداری نسبت به راهاندازی پنلهای خورشیدی اقدام کنند که شهرداری عسگران این اقدام را انجام داده است.
مدیر امور برق تیران و کرون با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف، خاطرنشان کرد: ناترازی انرژی یکی از چالشهای امروز است که با توسعه نیروگاههای خانگی و صنعتی و همچنین مدیریت مصرف امکان رفع مشکل وجود دارد.
به گفته یوسفزاده، در تیران و کرون با توجه به راهاندازی گلخانههای سبزی و صیفی در این شهرستان، تقاضا برای تأمین برق افزایش یافته و تاکنون ۱۱۰۰ واحد برق دریافت کرده و هزار متقاضی دیگر نیز برای تأمین برق مراکز تولیدی درخواست خود را اعلام کردهاند.
وی ادامه داد: با توجه به توسعه مراکز صنعتی، تولیدی و کشاورزی در تیران و کرون تأمین برق مورد نیاز ضرورت دارد تا همسو با ایجاد فرصتهای شغلی، زیرساختها توسعه پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات