• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403091812991
  • خبرنگار : 71567

معاون پژوهش و فناوری خبر داد

حضور ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران/ تقدیر از ۷۹ برگزیده در جشنواره پژوهش و فناوری

حضور ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران/ تقدیر از ۷۹ برگزیده در جشنواره پژوهش و فناوری

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از جهت‌گیری جدید این دانشگاه برای کاربردی‌سازی هوش مصنوعی برای صنعت خبر داد و گفت: تعداد ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران حضور یافتند.

به گزارش ایسنا، منوچهر مرادی در نشست خبری سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت توجه به هوش مصنوعی گفت: در سال آینده ما در دانشگاه تهران به سمت موضوع هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف هدف‌گذاری خواهیم داشت.

وی ادامه داد: با توجه به جامعیت دانشگاه تهران در زمینه‌های مختلف امکان استفاده از هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف، از حقوق، هنرهای زیبا، جغرافیا، علوم انسانی، روانشناسی و حتی تحقیقات مشترک با علوم پزشکی وجود دارد و قصد داریم فعالیت دانشگاه را هم در زمینه آموزش هوش مصنوعی و همچنین کاربرد عملیاتی هوش مصنوعی گسترش دهیم و پیشرفت خوبی را در این زمینه داشته باشیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۴۰ متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران داریم و دانشگاه به طور کامل بر این مقوله تمرکز دارد. با این نیروی متخصص می‌توان به صنعت و اقتصاد جامعه کمک کرد. ما از افراد علاقه مند دعوت می کنیم با دانشگاه همکاری و از این فرصت استفاده کنند.

وی به تجربیات دانشگاه تهران در زمینه کاربردی سازی هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: برای نمونه سامانه آی تی دانشگاه تهران به چت بانک هوشمند مجهز شده است و از این طریق ۳۰ درصد پرسش در مراجعه با سیستم کاهش یافته است.

این مقام مسئول تاکید کرد: غربالگری پارکینسون به کمک هوش مصنوعی از دیگر اقدامات دانشگاه تهران است. از این طریق می تواند کمک کند تا مخاطرات بیماران کاهش یابد. در زمینه کمک به بیماران اوتیسم نیز اقداماتی در دست انجام داریم.

مرادی گفت: در زمینه هوش مصنوعی مرحله اول رسیدن به نتیجه و محصول به دست مصرف کننده است. صنایع باید بدانند با استفاده از هوش مصنوعی درآمد آنها افزایش یابد. ما در دانشگاه در زمینه استفاده از هوش مصنوعی جدی هستیم و چند شرکت دانش بنیان داریم که شرکت های هوشمند شده اند. با سرمایه گذاری صنعت، دانشجویان موفق و فعال می‌شوند و این امر مانع از مهاجرت دانشجویان شده و می‌شود.

در ادامه این نشست مسعود عطارزاده سرپرست مدیرت اموزش آزمایشگاه و مدیر اجرایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی نیز گفت: امسال بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری با حمایت وزارت علوم در محل بین‌المللی نمایشگاه ها از ۲۳ تا ۲۶ آذر را داریم. در این نمایشگاه ۹۴ دستاورد فنی دانشگاه تهران عرضه و از ۶ دستاورد جدید رونمایی می‌شود.

*تقدیر از ۷۹ برگزیده در جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران

همچنین محمدرضا نقوی دبیر اجرایی سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران درباره منتخبان سی و سومین جشنواره پژوهش این دانشگاه نیز گفت: در این جشنواره ۷۹ برگزیده داریم که ۱۰ برگزیده کتاب‌های ملی و بین‌المللی هستند و در چهار بخش پژوهشگران قدردانی می‌شود.

علیرضا بدیعی مدیرکل ارتباط جامعه و صنعت دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: ۹ مجری برتر ارتباط با صنعت و قراردادهای برتر ارتباط با صنعت را داشتیم.

وی درباره تعداد قراردادها و حجم قراردادها با صنعت گفت: دانشگاه تهران در این زمینه رشد داشته است. علاوه بر آن اثرگذاری خوبی که جامعه انتظار دارد را داشته است. طبق آمار ما سال ۹۸ تا سال گذشته (۱۴۰۲) در مجموع در سال ۱۳۹۸؛ ۳۰۰ قرار داد داشتیم که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۳۷۰ رسید.

بدیعی گفت: همچنین مبلغ قرار داد در سال ۹۸ برابر با ۹۵ میلیارد تومان بود که سال گذشته به ۲۶۱ هزار میلیارد تومان رسید، امسال تا پایان مهرماه رقم قرارداد برابر با ۲۱۵ هزار میلیارد تومان است و ۵۰ درصد این مبالغ به حساب دانشگاه آمده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha