• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403091812959
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل:

دانشجویان در مناظرات دانشجویی طالب حقیقت باشند

دانشجویان در مناظرات دانشجویی طالب حقیقت باشند

ایسنا/اردبیل رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: حقیقت طلبی از خصوصیات بارز دانشجویان است و مسابقات مناظره دانشجویی بهترین فرصت برای حقیقت طلبی است.

حسام رسولی ۱۸ آذر در جلسه توجیهی سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی استان اردبیل که امروز با حضور اعضای تیم‌های شرکت کننده در سالن اجتماعات شهید سلیمانی جهاد دانشگاهی برگزار شد؛ با اشاره به پویایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی اردبیل گفت: سازمان دانشجویان خانه خود دانشجو است و در این سازمان برنامه های متنوع فرهنگی و دانشجویی با حضور دانشجویان برگزار می شود که از جمله مسابقه ملی مناظره دانشجویان نیز یکی از هیجان انگیزترین برنامه ها برای قشر دانشجو می باشد که هر سال برگزار می شود.

وی گفت: جامعه امروز ما به شدت نیازمند گفتگو است. بسیاری از معضلاتی که در جامعه وجود دارد ناشی از عدم گفتگو یا گفتگوی نادرست است. بنابراین باید تغییر را از خودمان شروع کنیم طالب حقیقت باشیم و در مناظرات دانشجویی هم دنبال حقیقت باشیم.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل  با تاکید بر لزوم آموزش گفتگوی صحیح، خاطرنشان کرد: خوب سخن  گفتن یک مهارت و سخن خوب گفتن یک ارزش است و هدف از برگزاری مسابقات مناظره، تمرین گفتگو و خوب سخن گفتن و سخن خوب گفتن است که این تمرین در زندگی و زیست اجتماعی به کار می‌آید.

در این جلسه، فردین محمودی، مسئول معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز مناظرات دانشجویی را عرصه‌ای برای تمرین تفکر انتقادی و استدلال علمی دانست و افزود: برگزاری چنین مسابقاتی، زمینه‌ساز تقویت روحیه پرسشگری، تعمیق دانش و آمادگی دانشجویان برای مواجهه با چالش‌های پیچیده اجتماعی است.

در ادامه این جلسه توجیهی دبیر اجرایی سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در استان اردبیل؛ با اشاره به پیشینه برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی در سطح کشور گفت: تاکنون ۱۲ دوره این مسابقه در کشور برگزار شده که امسال مرحله استانی سیزدهمین دوره این مسابقات در استان برگزار خواهد شد.

حمیده شهبازی در پایان نکات لازم در مناظره برای کسب امتیاز از سوی داوران از جمله خوب شنیدن، تحمل آرا مخالف، مستدل و منطقی بودن و اخلاق را به دانشجویان گوشزد کرد و گفت: هدف مسابقات مناظره برد و باخت نیست. همه افرادی که در این مسابقات شرکت می‌کنند برنده هستند چون این توانایی را در خود دیده‌اند که نگاه خود را مطرح کنند و به مناظره بپردازند. این مهمترین چیزی است که مطرح است و اینکه چه تیمی صعود می‌کند و کدام تیم باز می‌ماند اجتناب ناپذیر است و به حساب برد و باخت به آن نگاه نکنید.

در پایان این جلسه قوانین و آئین نامه مسابقات شامل؛ چارچوب تیم ها، بایدها و نبایدهای قبل، حین و بعد مناظره، قرعه کشی گروه ها جهت چینش جدول مناظرات، دراختیار قراردادن گزاره های مناظرات جهت اعلام نظر تیم ها، بیان تقویم مناظرات و پرسش و پاسخ صورت گرفت. همچنین دانشجویان ضمن آشنایی با چگونگی روند مناظره، سوالات و دغدغه‌های خود را مطرح نمودند.

یادآور می شود؛ مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان اردبیل با شعار «تضارب آراء ساختن آینده» از روز سه شنبه ۲۰ آذرماه آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha